tento záber je z Brna z polovice 70.rokov
Moderátoři: Blue Lanos, pejee

no my sme v nich len mrzli,to bola samozrejmosť v 80.rokoch,že vzadu tie bufiky šoferi nezapínali,takže keď bola tuhšia zima ,na oknách zvnútra bola nieže námraza,ale sneh. Keď dávali v tom čase v telke nemecký film "kandidáti života a smrti" ,v ktorom chlapíka ,keď chceli aby "spieval" zavreli ho do mraziaceho návesu a po pár minutach povedal aj čo nevedelJožan píše:Když jsem s tím jezdil do školy,to byla paráda,v zimě buď kláda nebo přetopeno,ale svý kouzlo to mělo...
 ,my sme sa s kamošom smiali,že z nás čo cestujeme Ikarusom z Nitry do Levíc,by nedostali ani slovo,okrem pár nadávok,lebo nás vozia v tom marzáku denne
,my sme sa s kamošom smiali,že z nás čo cestujeme Ikarusom z Nitry do Levíc,by nedostali ani slovo,okrem pár nadávok,lebo nás vozia v tom marzáku denne 

:
   :  

To už o tom mluvili po revoluci v 89tém - že do 10 - 15 let budeme na stejné urovni jak životní tak sociální jak v západních státech... podívejte dnes je 20 let po revoluci - vše rozkradené - na nic nejsou peníze ...sociální politika v prd...ppp píše:No ved dosiahne. To nie je nic nepredstavitelne. V roku 2020 bude zivotna uroven taka aky je priemer zivotnych urovni tzv. vyspelej zapadnej europy.
Ja by som k tomu dodal iba tolko....J.Bad píše:To už o tom mluvili po revoluci v 89tém - že do 10 - 15 let budeme na stejné urovni jak životní tak sociální jak v západních státech... podívejte dnes je 20 let po revoluci - vše rozkradené - na nic nejsou peníze ...sociální politika v prd...ppp píše:No ved dosiahne. To nie je nic nepredstavitelne. V roku 2020 bude zivotna uroven taka aky je priemer zivotnych urovni tzv. vyspelej zapadnej europy.
Tak ještě vydržíme 8 let a uvidíme... jestli se prognostik nespletl....
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas 

moj prispevok treba citat aj vykladat si doslovneJ.Bad píše:To už o tom mluvili po revoluci v 89tém - že do 10 - 15 let budeme na stejné urovni jak životní tak sociální jak v západních státech... podívejte dnes je 20 let po revoluci - vše rozkradené - na nic nejsou peníze ...sociální politika v prd...ppp píše:No ved dosiahne. To nie je nic nepredstavitelne. V roku 2020 bude zivotna uroven taka aky je priemer zivotnych urovni tzv. vyspelej zapadnej europy.
Tak ještě vydržíme 8 let a uvidíme... jestli se prognostik nespletl....
 . A slovicka "bude" a "je"  urcuju rozne casy.
 . A slovicka "bude" a "je"  urcuju rozne casy.  
 ,lebo to u nás bývalo roky lacnejšie,nakoľko to bolo štátom dotované, v tomto sme sa im jedine vyrovnali,že ak má 4 členná rodina 3 izbový byt v krajskom meste,tak pomaly jeden plat ide len na výdyvky spojené s bývaním,lebo ako som už viackrát spomínal a nemám to len z vlastnej hlavy,ceny sa nedajú povnávať v absolutnej číselnej hodnote,ale v prepočte na platy,teda koľko si z môjho platu toho či onoho môžem dovoliť  tu a teraz a koľko si môže tam dovoliť človek pracujúci v podobnej či rovnakej branži a tak aj s porovnaním s minilosťou,lebo 15 000 televizor v r.1980 a teraz je kapánek rozdiel aj 8 korunový benzín v r.1982 a teraz za tých 1,45 €,ale už by som sa opakoval. len to zaklincujem výrokom,čo povedal prof. Peter Stanek z univerzity TN,že my Slováci sa na rozdiel od grékov,či talianov alebo španielov desiť bidy až tak nemusím,pre nich predstava žiť z 500-600 €/mes je desivá,pre nás ešte povznášajúca,lebo málokto z nás má vôbec taký príjem
 ,lebo to u nás bývalo roky lacnejšie,nakoľko to bolo štátom dotované, v tomto sme sa im jedine vyrovnali,že ak má 4 členná rodina 3 izbový byt v krajskom meste,tak pomaly jeden plat ide len na výdyvky spojené s bývaním,lebo ako som už viackrát spomínal a nemám to len z vlastnej hlavy,ceny sa nedajú povnávať v absolutnej číselnej hodnote,ale v prepočte na platy,teda koľko si z môjho platu toho či onoho môžem dovoliť  tu a teraz a koľko si môže tam dovoliť človek pracujúci v podobnej či rovnakej branži a tak aj s porovnaním s minilosťou,lebo 15 000 televizor v r.1980 a teraz je kapánek rozdiel aj 8 korunový benzín v r.1982 a teraz za tých 1,45 €,ale už by som sa opakoval. len to zaklincujem výrokom,čo povedal prof. Peter Stanek z univerzity TN,že my Slováci sa na rozdiel od grékov,či talianov alebo španielov desiť bidy až tak nemusím,pre nich predstava žiť z 500-600 €/mes je desivá,pre nás ešte povznášajúca,lebo málokto z nás má vôbec taký príjem

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |