a je stale dobra. Neviem, čo je to za zazrak ?!
 a je stale dobra. Neviem, čo je to za zazrak ?!  Napisane na nej je SULFATOVA a korejske znaky. Zda sa, že sa podoba na tie OPEL-acke, s takou zelenou kontrolkou...
 Napisane na nej je SULFATOVA a korejske znaky. Zda sa, že sa podoba na tie OPEL-acke, s takou zelenou kontrolkou...  Neviete, čo môže stať nova???
 Neviete, čo môže stať nova???Moderátor: Blue Lanos
 a je stale dobra. Neviem, čo je to za zazrak ?!
 a je stale dobra. Neviem, čo je to za zazrak ?!  Napisane na nej je SULFATOVA a korejske znaky. Zda sa, že sa podoba na tie OPEL-acke, s takou zelenou kontrolkou...
 Napisane na nej je SULFATOVA a korejske znaky. Zda sa, že sa podoba na tie OPEL-acke, s takou zelenou kontrolkou...  Neviete, čo môže stať nova???
 Neviete, čo môže stať nova???Tsss,mám jak ten samý ročník autka tak i tu samou baterku a taky původni.. Jenomže já debil sem jednou stlumil radio na minimum (nevypnul) a zajel do garaže,vystoupil sem a sel normalne domu,uplne sem zapomnel,ze zustaly klickz v zapalovani a jak sem prisel druhy den odpoledne do auta,podivat se po kliccich,no tak prostte byly v zapalovani... A vysledek? Proste umrela..kiko píše:Menili ste už niekto v ESPERE akumulator? Čo by tam bolo vhodne, keby bolo treba??? Ja mam ešte stale pôvodnu baterku z roku 1997a je stale dobra. Neviem, čo je to za zazrak ?!
Napisane na nej je SULFATOVA a korejske znaky. Zda sa, že sa podoba na tie OPEL-acke, s takou zelenou kontrolkou...
Neviete, čo môže stať nova???
 Nabil sem ji,ale v zime uz nestartuje tak jak ma,takze znovu na nabijecku..Ted uz je to ok..Ale zelena porad nesviti..
  Nabil sem ji,ale v zime uz nestartuje tak jak ma,takze znovu na nabijecku..Ted uz je to ok..Ale zelena porad nesviti.. 
Ako myslíš naopak??? Plus na kostre, či čo si tým myslel???goror píše:tak to mate stastie mne vypadla po styroch rokoch a tak som kupil novu klasicku na doplnanie mam ju tam piaty rok a dufam ze pojde este pat
este k tym baterkam nase auta maju naopak plus a minus tak nato si treba dat pozor

Uvidíme jaká bude....
  Uvidíme jaká bude....   Za 5 roků vám řeknu..
  Za 5 roků vám řeknu..  
 Jinak mám tu baterku samozřejmě taky bezudržbovou.!
  Jinak mám tu baterku samozřejmě taky bezudržbovou.! Radeji si připlatim za (doufám) kvalitu..
 Radeji si připlatim za (doufám) kvalitu.. 
No to je prave to co myslim ze plati v normalni ekonomice a ne unas. Tady se snazi prodat ti znacku ale ( alespon poc. a elektronicke komponenty se dovazi v kvalite c a d tjst. s vyssi toleranci) kdo kdy provedl nejaky srovnavaci test a jak by ten test probihal. Tim nemyslim ze by ceske vyrobky byly v kvalite a! Jen pro zajimavost, baterie do mob. telefonu Nokia do prvovyroby vyrabela nebo vyrabi Bateria Slany ale telefony s temi baterkami se do cech nedostalyT-PK píše:To Brainman: Jo, je mi to taky na prd ta kontrolka,ale ja si ji tam nevymyslel..Jinak mám tu baterku samozřejmě taky bezudržbovou.!
To RoSta: Cena byla cca 1800 s DPH.. Ja vim,je to dost,ale nechci Akumu, Vartu nebo neco takoveho...Radeji si připlatim za (doufám) kvalitu..
 Daewoo Matiz I CD LPG
  Daewoo Matiz I CD LPG| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |