Uz davaj ty diesle zadarmo at se to trosku oplati?

Mozna bych pak kultivator z toho udelal na zahradu...
Moderátor: Blue Lanos

Ja mam nastastie vsetko OK a menim olej po 30t km ako tvoj pomalucky malilililinky benzinik...
  Ja mam nastastie vsetko OK a menim olej po 30t km ako tvoj pomalucky malilililinky benzinik...   

. Ještě že mám benzín.
 . Ještě že mám benzín. 

Ale ja ta chapem Hanzy tvoje ego ti nedovoli prekrocit svoj tien a namiesto toho, aby si sympaticky zavtipkoval vzdy musis vsetkym tu na fore dokazovat jaky si frajer, ako vsetkych predbiehas s posratou 1.6 s plynom...atd...proste si trapny...kolko mas rokov? Tipujem ze uz mas nieco za sebou, nejsi ziadny pubertak, tak co si dokazujes?
 Ale ja ta chapem Hanzy tvoje ego ti nedovoli prekrocit svoj tien a namiesto toho, aby si sympaticky zavtipkoval vzdy musis vsetkym tu na fore dokazovat jaky si frajer, ako vsetkych predbiehas s posratou 1.6 s plynom...atd...proste si trapny...kolko mas rokov? Tipujem ze uz mas nieco za sebou, nejsi ziadny pubertak, tak co si dokazujes? 
 Deti moje tak vy si kupujete auta podle zrychleni jooo?Tak to jo to jsem jako dite tak sledoval ale jaksi v beznem zivote lidem staci 1.2 s 60kw ktera taky v klidu jede 150km/h.
 Deti moje tak vy si kupujete auta podle zrychleni jooo?Tak to jo to jsem jako dite tak sledoval ale jaksi v beznem zivote lidem staci 1.2 s 60kw ktera taky v klidu jede 150km/h. priklad WTCC
 priklad WTCC

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |