Jozevčíci jsou nejlepší. Yoriny jsou taky pěkní.
Kluci, je to pěkný, ale ten ocásek?...bych se bála.
Moderátoři: Blue Lanos, pejee

proč,náhodou to je přítulný,snídá se mnou,obědvá se mnou,vaří se mnou,věší prádlo na balkoně,atd ...Veruli2 píše:Díky, ona je trochu obézní
Jozevčíci jsou nejlepší. Yoriny jsou taky pěkní.
Kluci, je to pěkný, ale ten ocásek?...bych se bála.
Ocásek mi připomíná hada18lukin18 píše:proč,náhodou to je přítulný,snídá se mnou,obědvá se mnou,vaří se mnou,věší prádlo na balkoně,atd ...
 a s hady se nekamarádím, tak možná proto bych se bála.
 a s hady se nekamarádím, tak možná proto bych se bála.aha tak to pak joVeruli2 píše:Ocásek mi připomíná hada18lukin18 píše:proč,náhodou to je přítulný,snídá se mnou,obědvá se mnou,vaří se mnou,věší prádlo na balkoně,atd ...a s hady se nekamarádím, tak možná proto bych se bála.

zítra dám foto a potkyša jsem taky měl
  zítra dám foto a potkyša jsem taky měl  
hadi jsou perfektní ty já můžuVeruli2 píše:Ocásek mi připomíná hada18lukin18 píše:proč,náhodou to je přítulný,snídá se mnou,obědvá se mnou,vaří se mnou,věší prádlo na balkoně,atd ...a s hady se nekamarádím, tak možná proto bych se bála.

ale něco většího bych chtěl
 ale něco většího bych chtěl 

taťka  ho má a měří něco kolem 5ti metrů
  taťka  ho má a měří něco kolem 5ti metrů   http://www.google.cz/imgres?q=hrozn%C3% ... ,s:58,i:87
   http://www.google.cz/imgres?q=hrozn%C3% ... ,s:58,i:87 hrozně moc se mě líbí
 hrozně moc se mě líbí

Měl jsem už problém s potkánkem Maxem, to dlouho nemohli strávit
 Měl jsem už problém s potkánkem Maxem, to dlouho nemohli strávit  
   Jinak jak psal Luki, že je to přítulný a velmi chytrý a taktéž vyžaduje velkou pozornost, takže každý volný čas je semnou a nejraději má papriku.Když jsem byl u veterinářky, protože dostal zánět a musel jsem mu píchat antibiotika tak vážil 700 gramů, ale už se zas spravil
 Jinak jak psal Luki, že je to přítulný a velmi chytrý a taktéž vyžaduje velkou pozornost, takže každý volný čas je semnou a nejraději má papriku.Když jsem byl u veterinářky, protože dostal zánět a musel jsem mu píchat antibiotika tak vážil 700 gramů, ale už se zas spravil  

a po koupání samozřejmě piškůtek
 a po koupání samozřejmě piškůtek 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |