Kola jako nevypadají špatně, ale asi by to chtělo snížit. Do 17" to ještě není třeba, ale tady už to je drsné
Kdo má Cruze+18´´kola bez sníženého podvozku fotky sem!!! ;)
Moderátor: Blue Lanos
Re: Kdo má Cruze+18´´kola bez sníženého podvozku fotky sem!!
Lapače nečistot mám i já a je to dobrá věc. Aspoň nemáš odřený lak od kamínku a jiného bordelu
Kola jako nevypadají špatně, ale asi by to chtělo snížit. Do 17" to ještě není třeba, ale tady už to je drsné
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
- Reklama
snizit snizit snizit... 
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
Pokud neznáš nějaký zázračný kamínky, který ti vyskočí a udělají ti rýhy třeba na kapotě nebo na boku na dveřích, tak raději furt zustanu bez tohodenny píše:Lapače nečistot mám i já a je to dobrá věc. Aspoň nemáš odřený lak od kamínku a jiného bordelu![]()
S tou druhou větou naprosto souhlasím
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
U nás a na naších cestách nikdy nevíš a zase to není tak hrozné

Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
To je fakt..denny píše:U nás a na naších cestách nikdy nevíš a zase to není tak hrozné![]()
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg