Veru to asi nemáš ještě na mě,néVeruli2 píše:Hezký, hezkýTo až vyfotím to naše prasátko:D to se budete smát.

viz Doplňky a úpravy
  viz Doplňky a úpravy   

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Veru to asi nemáš ještě na mě,néVeruli2 píše:Hezký, hezkýTo až vyfotím to naše prasátko:D to se budete smát.

viz Doplňky a úpravy
  viz Doplňky a úpravy   

Ti pomůžu čerňouška umýt, jestli chceš18lukin18 píše:Veru to asi nemáš ještě na mě,néVeruli2 píše:Hezký, hezkýTo až vyfotím to naše prasátko:D to se budete smát.

viz Doplňky a úpravy

tak jo,přijedu a pomůžeme si navzájem,juVeruli2 píše:Ti pomůžu čerňouška umýt, jestli chceš18lukin18 píše:Veru to asi nemáš ještě na mě,néVeruli2 píše:Hezký, hezkýTo až vyfotím to naše prasátko:D to se budete smát.

viz Doplňky a úpravy

Ok18lukin18 píše:tak jo,přijedu a pomůžeme si navzájem,ju

Jo s ptáčkama bojuju pořád, kor na šeďáku...vevnitř stačí vysát, utřít prach a navonět.ladinek píše:no kdybych to vyfotil teď tak nějakej okřídlenec si udělal z kapoty WC , na nárazníku mám ztvrdlou usazeninu prachu a vevnitř

zítra dám foto
  zítra dám fotoveru az nejake moc leskle to mas sa mi to nezdajari píše:4

ja som ho prave cvakol.uz 3 dni nieje snim hybane,trosku zaprasene ale leskle a ciste.ladinek píše:no kdybych to vyfotil teď tak nějakej okřídlenec si udělal z kapoty WC , na nárazníku mám ztvrdlou usazeninu prachu a vevnitř.....

Přesně takové jsem to měl já. Jen jsem ho umyl po půl roce. Naposledy jsem poumýval loni v listopadu před zimou, fakt je, že jsem ho voskoval. Proti soli.ladinek píše:no kdybych to vyfotil teď tak nějakej okřídlenec si udělal z kapoty WC , na nárazníku mám ztvrdlou usazeninu prachu a vevnitř.....
Už to chtělo, jinak to nejde.jamal89 píše:veru az nejake moc leskle to mas sa mi to nezdajari píše:4

už dlho som sa tu neukázal. Vieťe práca....
  už dlho som sa tu neukázal. Vieťe práca....  Mám aj pár noviniek
  Mám aj pár noviniek   Napr. že mam vymenené čelné sklo lebo niektorí ludia nevedia čo po večech od dobroty
  Napr. že mam vymenené čelné sklo lebo niektorí ludia nevedia čo po večech od dobroty   ,  Namontoval som si parkovacie senzory Valeo, A tiež som sa už konečne odhodlal k montáži LPG so sekvenčným vstrekovaním...  BRC
  ,  Namontoval som si parkovacie senzory Valeo, A tiež som sa už konečne odhodlal k montáži LPG so sekvenčným vstrekovaním...  BRC  Palec hore
  Palec hore   môžem len odporučiť, výkon sa nezmení pri použití spravnych sviečok, ja som osobne prešiel na Iridiove sviečky, su síce podctatne drahšie ako klasika ale stojí to zato pri použití LPG... Ich výhodou je aj dlhá životnosť, U klasickej sviečky je interval výmeny cca... 30 000 Km.  a u Iridiovej je 90 000 Km. Takže som nemal očom rozmýšlať
  môžem len odporučiť, výkon sa nezmení pri použití spravnych sviečok, ja som osobne prešiel na Iridiove sviečky, su síce podctatne drahšie ako klasika ale stojí to zato pri použití LPG... Ich výhodou je aj dlhá životnosť, U klasickej sviečky je interval výmeny cca... 30 000 Km.  a u Iridiovej je 90 000 Km. Takže som nemal očom rozmýšlať   Momentalne ma 600 Km. stojí cca. 30 Eur. Takže garantujem že ak človek jazdí viac ako 50 Km. denne, pri stupajucej cene benzínu ma peniaze za montaž do roka naspäť
 Momentalne ma 600 Km. stojí cca. 30 Eur. Takže garantujem že ak človek jazdí viac ako 50 Km. denne, pri stupajucej cene benzínu ma peniaze za montaž do roka naspäť   Takže tak...
 Takže tak...  Inak vítam nových členov
   Inak vítam nových členov  
 Nie nie.. predný aj zadný znak mam potiahnutý Carbonovou foliou...
 Nie nie.. predný aj zadný znak mam potiahnutý Carbonovou foliou...
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |