Zajímalo by mě jestli někdo nějak řešil ochranu výztuh - části rámu (oka k tažení auta), které jsou vepředu za nárazníkem a snižují výšku podvozku Lanose ještě o hezkých pár centimetrů  

Proč se na to ptám. Včera jsem byl poprvé s Lanosem u našich na zahradě, kde se příjezdová cesta moc cestou bohužel nazvat nedá  

Po průjezdu pásmem Gazi jsem samozřejmě hned začal kontrolovat hlavně přední nárazník. Ten byl v pořádku, bohužel mě čekalo jiné "překvapení" .....mezi předním nárazníkem a předním kolem jsou ještě kovové výztuhy, které jsou o dost níž než nárazník  

Ty byly obouchané a z části i namačkané. Jelikož byly od hlíny, tak jsem jim ještě určitě pomohl tou terénní jízdou, ale nemyslím si, že to byl jejich "první zážitek", Díval jsem se totiž, že pokud parkuju a zajedu s nárazníkem nad obrubník, tak se auto nezastaví o kola - jak jsem si myslel, ale právě o ty výztuhy. Napadlo mě na ně připevnit nějaký kus gumy, aby se při nárazu neničily.  Když jsem na to koukal, tak jsem měl pocit, že by při větším nárazu mohly hnout i s rámem auta.  

Zajímalo by mě jestli to máte taky namačkaný a něco jste s tím dělali