Jinak vzkaz pro šedivého zdálo si mi že ti nesvítilo přední levé světlo

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666

tak jo čas a datum??slaza píše:Rudolf Š. píše:díky jj znak Orlí letkyslaza píše:Dnes jsem měl za ofukem pozdrav u Olympie od Rudol0fa Š. Asi poznal logo ReWegara. Taky zdravím

Taky budeme muset něco podniknout, ti severo-západo-Češi mě iritují. Jak přijedu z dovolené..... Za Olympií je tolik místa, kde se nic neděje, pokud tam nejezdí parní válec či lokomotiva. A nemusíme to být jenom my z Chrlic či Heršpic, Brno není zas až tak velký. Taky si založíme vlákno a.......Za podzimních sychravých dní .......

budeme se teď potkávat často ... kolego
 budeme se teď potkávat často ... kolego  ... od minulého týdne mám i já Orlíka
 ... od minulého týdne mám i já Orlíka 

a pak jeden cca v 8h v Moste kousek od Centralu, doufam ze konecne clenove odsud - aspon jeden
 a pak jeden cca v 8h v Moste kousek od Centralu, doufam ze konecne clenove odsud - aspon jeden  
 , 24.6. Je v mostě den záchranářů , posledně se dalo zajezdit za 200,- na polygonu. Já jedu  ,tak kolik tam potkám orlu!?
  , 24.6. Je v mostě den záchranářů , posledně se dalo zajezdit za 200,- na polygonu. Já jedu  ,tak kolik tam potkám orlu!?Maska35 píše:Ve Zlíně už jich jezdí 3prdele a gdyž někoho pozdravím, tak namě stejně serou... Jetu něgdo ze Zlína smradi?M
Konečně pořádná barvaBranislavL píše:bordový, dnes ráno 7.45 hod Vrakuňa, BA, Hradská ul.
 jsem moc rád, že už tu nejsem jediný
 jsem moc rád, že už tu nejsem jediný 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |