No, Ty voleBlue Lanos píše:A mam dat urobit aj geometriu este som ju nerobil za 7 rokov (v maji bude)

Já asi 8x.
  Já asi 8x.Moderátor: Blue Lanos
No, Ty voleBlue Lanos píše:A mam dat urobit aj geometriu este som ju nerobil za 7 rokov (v maji bude)

Já asi 8x.
  Já asi 8x.TIE OLEJE MAJU URCITE ROVNAKO DOBRE MAZACIE VLASTNOSTI ,TAK TO MOZES KLUDNE VYMENIT ,NAPR.JA SOM DAVAL CASTROL 5W/40 A TERAZ MAM VALVOLINE 5W/40 ,ROZHODLA HLAVNE CENABlue Lanos píše:Co myslite mam zmenit znacku oleja doteraz pouzivam uz 6 rokov Shell 5w40 za Mobil 1 tiez full synt. Nakolko v servise uz nevedu v sudox shell ale len mobil 1 a tym padom je lacnejsi ako ked si j kupim flasu shellu

Ale vypocujem este ine nazory...
  Ale vypocujem este ine nazory...
ja som tam ale nic ine ako Castrol este nemal. aspon si to myslim.eMKa Slovensko píše:ja ho mam tiez Mobil 1 je dobry olej, predtym som tam lial Catrol GTX Magnatec, ale po ťradax v servise ze Castrol a motory v Lanosox sa akosi nemaju radi som tam vcul dal nacapovat Mobil 1

Je to mozne mne sa to zda nejako skoro... Viem, ze to bol skrateny interval ale ze az na 60tis to som nevedel
 Je to mozne mne sa to zda nejako skoro... Viem, ze to bol skrateny interval ale ze az na 60tis to som nevedel  Mam to dat vymenit auto bude mat 7 rokov v maji (kveten)
  Mam to dat vymenit auto bude mat 7 rokov v maji (kveten)   ??
 ??
No já bych ho taky měl vyměnit.....ale moc se mi do toho nechce. Jestli je u toho na výměnu i napínací kladka, tak ta je ještě dražší jak ten rozvoďákBlue Lanos píše:Zevraj sa menia rozvody pri 60000km som sa dozvedel zo servisu

Je to mozne mne sa to zda nejako skoro... Viem, ze to bol skrateny interval ale ze az na 60tis to som nevedel
Mam to dat vymenit auto bude mat 7 rokov v maji (kveten)
??

mne stal asi petibabu
 mne stal asi petibabu  
  To bylo prvni co jsem menil, kdyz jsem to koupil, kdyz jsem nevedel jak se o to starali prede mnou
 To bylo prvni co jsem menil, kdyz jsem to koupil, kdyz jsem nevedel jak se o to starali prede mnou 
 AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |