Zatím stojí auto ještě u dealera, vyřizují se drobnosti před převzetím. Klíčky budu mít zítra, ale nevím jak do zítřka přežiji
 Zatím stojí auto ještě u dealera, vyřizují se drobnosti před převzetím. Klíčky budu mít zítra, ale nevím jak do zítřka přežiji  Foto udělám časem lepší, na první fotografii je porovnání se stávajícím Volvem.
 Foto udělám časem lepší, na první fotografii je porovnání se stávajícím Volvem.Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
 Zatím stojí auto ještě u dealera, vyřizují se drobnosti před převzetím. Klíčky budu mít zítra, ale nevím jak do zítřka přežiji
 Zatím stojí auto ještě u dealera, vyřizují se drobnosti před převzetím. Klíčky budu mít zítra, ale nevím jak do zítřka přežiji  Foto udělám časem lepší, na první fotografii je porovnání se stávajícím Volvem.
 Foto udělám časem lepší, na první fotografii je porovnání se stávajícím Volvem. Co Orlando klub Eagle Squadron jdeš do toho s námi
 Co Orlando klub Eagle Squadron jdeš do toho s námi   

orlando - dobrá volba
 orlando - dobrá volba   Prodejci se vždycky snaží, když mají kšeft, horší je to později až po nich člověk něco chce
  Prodejci se vždycky snaží, když mají kšeft, horší je to později až po nich člověk něco chce 

)) Miloshi, my se známe už z Astra-G fóra, měl jsem zelenýho kombíka 1.4 16V cuberta
)) Miloshi, my se známe už z Astra-G fóra, měl jsem zelenýho kombíka 1.4 16V cuberta 

Pokud budeš chtít můžeš dorazit na srazPetr.L píše:Všem děkuji, doufám, že se brzy někde potkáme. Nad nálepkou zatím nepřemýšlím, možná až bude nějaká decentnější, jsem konzerva)) Miloshi, my se známe už z Astra-G fóra, měl jsem zelenýho kombíka 1.4 16V cuberta
 do Lt
 do Lt   https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=25&t=19832
  https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=25&t=19832

Pročetl jsem téměř celé fórum
 Pročetl jsem téměř celé fórum   

no už se těším na Litoměřice a doufám že poznám na vlastní kůži
  no už se těším na Litoměřice a doufám že poznám na vlastní kůži   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |