tomask píše:Jsem rád honzíku že jsem tě spoznal, super pokec
A to není vše
 v Litoměřicích jim to nadáme... jinak moc hezky se Tome kouká na tvojí "prdelku", když jedeš přede mnou
 v Litoměřicích jim to nadáme... jinak moc hezky se Tome kouká na tvojí "prdelku", když jedeš přede mnou 
Moderátor: Blue Lanos
tomask píše:Jsem rád honzíku že jsem tě spoznal, super pokec
 ... Jinak já sem též rád, že sem vás všechny poznal... Uvidíme jaká bude situace a jinak by sme jeli provětrat ty ostravsky chachary
... Jinak já sem též rád, že sem vás všechny poznal... Uvidíme jaká bude situace a jinak by sme jeli provětrat ty ostravsky chachary 
 který mají moc hezké káry
 který mají moc hezké káry  
V Lt budeme v převaze myHonza H. píše:tomask píše:Jsem rád honzíku že jsem tě spoznal, super pokec
A to není všev Litoměřicích jim to nadáme... jinak moc hezky se Tome kouká na tvojí "prdelku", když jedeš přede mnou
 Eagle Squadron
 Eagle Squadron   

to souhlasímtomask píše:No můžem se domluvit a vlítnem na ně (Ostraváky) můžu potvrdit že jsou to moc fajn klucikterý mají moc hezké káry

Poky Ul píše:V Lt budeme v převaze myHonza H. píše:tomask píše:Jsem rád honzíku že jsem tě spoznal, super pokec
A to není všev Litoměřicích jim to nadáme... jinak moc hezky se Tome kouká na tvojí "prdelku", když jedeš přede mnou
Eagle Squadron

18lukin18 píše:Honzo souhlasím

Aby se kluci ES ještě nedivili

No hlavně aby tam někdo bylHonza H. píše:18lukin18 píše:Honzo souhlasím

Aby se kluci ES ještě nedivili

Přesně taj Luki

proto se neúčastnil.. jinak fotky už uploaduju tak mi dejte ještě chvilku.. a doufám, že vám nebude vadit, že jsem nevygumoval SPZ.
 proto se neúčastnil.. jinak fotky už uploaduju tak mi dejte ještě chvilku.. a doufám, že vám nebude vadit, že jsem nevygumoval SPZ.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |