1. plastové krytky šroubů (4 kusy), co drží vepředu přední sedadla? Nechápu proč, ale já je tam vůbec nemám (zadní tam mám). V Drafelu prý jedině objednat v Koreji a čekat minimálně 1,5 měsíce...

2. plastové krytky (2 kusy) páčky, která slouži k posunu předních sedadel. Ty tam sice mám, ale obě prasklé a lepení se neosvědčilo.
 V katalogu dílů jsem s překvapením zjistil, že tyhle krytky nelze objednat samostatně, ale jen celou kovovou postranici pod sedadlem včetně pačky a té krytky v řádu tisíců.
 V katalogu dílů jsem s překvapením zjistil, že tyhle krytky nelze objednat samostatně, ale jen celou kovovou postranici pod sedadlem včetně pačky a té krytky v řádu tisíců. 
Předem děkuji za pomoc s kompletací mého vozu....

Nakonec jsem náhodou, když jsem sháněl něco na jiné auto, objevil, že pár set metrů od baráku je taky vrakáč a měli tam zrovna i jednu zelenou Leganzu, kde jsem si za doprovodu technika tyhle plastové díly odloupnul a to zcela zadarmo!
 Nakonec jsem náhodou, když jsem sháněl něco na jiné auto, objevil, že pár set metrů od baráku je taky vrakáč a měli tam zrovna i jednu zelenou Leganzu, kde jsem si za doprovodu technika tyhle plastové díly odloupnul a to zcela zadarmo!  Dolní krytky teda už OK, ale krytku páčky měla i tahle Leganza prasklou (měla jen jednu, protože bohužel to bylo provedení v kůži a řidičovo sedadlo bylo elektrické, tj. bez páčky.).
 Dolní krytky teda už OK, ale krytku páčky měla i tahle Leganza prasklou (měla jen jednu, protože bohužel to bylo provedení v kůži a řidičovo sedadlo bylo elektrické, tj. bez páčky.).