, že načo, nech si tám nechám tie pôvodné. A potom som na neho ja kukal ako puk
 , že načo, nech si tám nechám tie pôvodné. A potom som na neho ja kukal ako puk   ,že čo keď mi nejaká rupne. A tak sme na seba kukali ako dvaja puci
 ,že čo keď mi nejaká rupne. A tak sme na seba kukali ako dvaja puci   :
  :   . Ja myslím, že by bolo dobré vymeniť aj pružiny, čo poviete?
 . Ja myslím, že by bolo dobré vymeniť aj pružiny, čo poviete?Moderátor: Blue Lanos
 , že načo, nech si tám nechám tie pôvodné. A potom som na neho ja kukal ako puk
 , že načo, nech si tám nechám tie pôvodné. A potom som na neho ja kukal ako puk   ,že čo keď mi nejaká rupne. A tak sme na seba kukali ako dvaja puci
 ,že čo keď mi nejaká rupne. A tak sme na seba kukali ako dvaja puci   :
  :   . Ja myslím, že by bolo dobré vymeniť aj pružiny, čo poviete?
 . Ja myslím, že by bolo dobré vymeniť aj pružiny, čo poviete? 

Moj nazor len...
  Moj nazor len...
 Pripadne nie su na toto dake specialne ulozenia  alebo ja neviem preco to spravilo takto kua kua.
 Pripadne nie su na toto dake specialne ulozenia  alebo ja neviem preco to spravilo takto kua kua.
 Lebo som nenasiel ani blocek od nich kua.
 Lebo som nenasiel ani blocek od nich kua.
 Uvidime ako sa auto bude spravat po vymene tlmicov, ktore budem musiet co najskor dako vyriesit lebo jemu auto stoji kua
 Uvidime ako sa auto bude spravat po vymene tlmicov, ktore budem musiet co najskor dako vyriesit lebo jemu auto stoji kua coveceee to je nejake divne ja mam na nich viac ako 60tis km a zatial sa mi nezda, ze by to nejako menilo jazdne vlastnosti. Co tam das teraz?
 coveceee to je nejake divne ja mam na nich viac ako 60tis km a zatial sa mi nezda, ze by to nejako menilo jazdne vlastnosti. Co tam das teraz?

:-D
:-D

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |