Jen nevím proč debata o výfuku a opravě je v sekci "Všeobecný pokec » Video"
 Jen nevím proč debata o výfuku a opravě je v sekci "Všeobecný pokec » Video"  Jinak ty fotky co tam měl už stejně nejdou, takže zas nic nevím co tam má a dal
 Jinak ty fotky co tam měl už stejně nejdou, takže zas nic nevím co tam má a dal  
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
 Jen nevím proč debata o výfuku a opravě je v sekci "Všeobecný pokec » Video"
 Jen nevím proč debata o výfuku a opravě je v sekci "Všeobecný pokec » Video"  Jinak ty fotky co tam měl už stejně nejdou, takže zas nic nevím co tam má a dal
 Jinak ty fotky co tam měl už stejně nejdou, takže zas nic nevím co tam má a dal  
 ale ty fotky jsem taky neviděl
  ale ty fotky jsem taky neviděl  
 no takhle ještě čekáme než nám ji připraví, ale už je vše vyřízené
  no takhle ještě čekáme než nám ji připraví, ale už je vše vyřízené   

ona ani Rapida nechtěla, ale přítel ji ukecal
   ona ani Rapida nechtěla, ale přítel ji ukecal   chtěla Octávku
  chtěla Octávku

a já jsem nezklamal já neovlivním co si doma koupí za auto
  a já jsem nezklamal já neovlivním co si doma koupí za auto   
   a potom tady byl ten problém že je to Chevy
 a potom tady byl ten problém že je to Chevy   

otváranim kufra zo sklom . Škoda vie vždy čo robí .
  otváranim kufra zo sklom . Škoda vie vždy čo robí .Toto som radsej ani citat nemalslaza píše:Tos teda zklamal. Já bych bral ten Wagon, co na Gazárce nabízel za 12000€
 Nevedel som ze ho tam davaju za 12 000 kua kua
 Nevedel som ze ho tam davaju za 12 000 kua kua
 a ty ostatní motory taky dobrá slabota, hlavně že mají výklopné zadní dveře a škrabku na led ve víčku nádrže
 a ty ostatní motory taky dobrá slabota, hlavně že mají výklopné zadní dveře a škrabku na led ve víčku nádrže 
Jsme ho tam okukovali a říkali, že ta cena je velmi, velmi lákaváslaza píše:Tos teda zklamal. Já bych bral ten Wagon, co na Gazárce nabízel za 12000€

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |