Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Scorpion.11, Poky Ul

Mozem zobrat aj Ja mojho syna (8 r.), aspon sa chlapci zabaviaalvin píše:Vado, dufam,prídeš aj s potomstvom, budme tvoriť menšinu v rámci korejskych strojov, obaja máme zapísane rovnaké krstné meno v papieroch,aj obaja rovnaké logo na "kapote",takže vlastne z HUNYADI fora poznám už 2 ľudí osobne Teba a Docenta a rád spoznám aj ďalších.
Ale aby toto nedostalo príchuť OT, s konečnou platnosťou potvrdzujem účasť na zajtrajšom zrazíku,vyhandloval som si v robote voľno

Ale môžem vás previezť
  Ale môžem vás previezť 

Ako hovori nasa detska lekarka... to je len taky skolkarsky neskodny kaselsmire666 píše:No malý kašle, tak neviemAle môžem vás previezť

,to poznám,ked&si sa po tých alergiach nešlo a tak do mňa stále pchali antibiotiká,tak som bol ako decko potom furt už naozaj chorý
,to poznám,ked&si sa po tých alergiach nešlo a tak do mňa stále pchali antibiotiká,tak som bol ako decko potom furt už naozaj chorý  ,čo mi oslabili imunitu a vypestovali úplnu rezistenciu na penicilín
,čo mi oslabili imunitu a vypestovali úplnu rezistenciu na penicilín  , až niekedy v r. 1996,teda keď som mal Kristove roky, zistili,že u mňa je to alergického pôvodu a malý je na tom podobne,berie tie isté lieky,ako ja
, až niekedy v r. 1996,teda keď som mal Kristove roky, zistili,že u mňa je to alergického pôvodu a malý je na tom podobne,berie tie isté lieky,ako ja
 První sraz v roce 2013
 První sraz v roce 2013   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |