:D:D:D:D:D My to nemysleli váženě, že kluci? Jinak ten bůra stále platí
Za dárečky jsme vděční Tome:)
Moderátor: Blue Lanos
To vis jak se u nas rika .....tomask píše:Hele vy kecalové, Tome napíš kdy a kde a já ti ji přivezu, samozřejmě zdarma.
Koukam na kluky s CP že by chtěli na všem vydělat, ještě že neprodávájí dárky které dostali
Na příštím srazu budu muset preventívně trestat

Hele, sou tady i moravaci joFranta P. píše:vždyť jsme Češi ne? proto chceme na všem vydělat

Tomask je Slovák, ty jsou velkorysí

tomask píše:Hele vy kecalové, Tome napíš kdy a kde a já ti ji přivezu, samozřejmě zdarma.
Koukam na kluky s CP že by chtěli na všem vydělat, ještě že neprodávájí dárky které dostali
Na příštím srazu budu muset preventívně trestat

fuck, jo? Jako fakt první, jo??? Tak to mi moc lichotí. Se asi budu červenat.Kares píše:Tak jsem zjistil, ze mame prvniho nezneho pohlavi v Carthellu

Buď uděláme nějaký oficiální uvítání nebo dáme samolepku třeba v Liťákách, předpokládám, že letos budou.
 Buď uděláme nějaký oficiální uvítání nebo dáme samolepku třeba v Liťákách, předpokládám, že letos budou. a treba se srazime jiz uplne vsici
  a treba se srazime jiz uplne vsici  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |