ako moje
 ako moje  
Moderátor: Blue Lanos
 ...jinak nyní najeto 5000km a točím se s průměrnou spotřebou kolem 7l....90% jezdím dálnici, takže pokud pojezdíš po okreskách, tak budeš možná míň...
 ...jinak nyní najeto 5000km a točím se s průměrnou spotřebou kolem 7l....90% jezdím dálnici, takže pokud pojezdíš po okreskách, tak budeš možná míň... momentalne najazdenych 475KM a priemerna podla palubneho je 6,6L..povacsinou beham okresky, malinko mesto
 momentalne najazdenych 475KM a priemerna podla palubneho je 6,6L..povacsinou beham okresky, malinko mestoProtože, je to ChevroletFranta P. píše:Krasavec.
Akorát nevim proč SW má ty chromové kliky s bezklíčovým odemykáním a 5DV v LTZ to zase nemá. chjo.
 To je jak s těma zrcátkama u mě. Od určitýho roku se to dělá, ale já to zase nemám
 To je jak s těma zrcátkama u mě. Od určitýho roku se to dělá, ale já to zase nemám  I když máš stejný model, tak se to v nečem liší. My se taky s Honzíkem lišíme, má jiný čudlík ovládání ventilace.
 I když máš stejný model, tak se to v nečem liší. My se taky s Honzíkem lišíme, má jiný čudlík ovládání ventilace.
ale ja som myslel na oknáDannik91 píše:Folie už nedoporučuji. Lepší je dipování.

Mám HB LTZ a mám na tom chromové kliky s bezklíčovým odemykáním i startovánímFranta P. píše:Krasavec.
Akorát nevim proč SW má ty chromové kliky s bezklíčovým odemykáním a 5DV v LTZ to zase nemá. chjo.

chester172 psal čiernu matnu foliu.. předpokládám, že matnou folii na okna nemyslel, to se snad ani nedělá..Dodo_BA píše: ale ja som myslel na okná
čierny matný dip mám na kolesách a je to super
 tebe jsem samozřejmě pochopil. Okna by to rozhodně zatmavit chtělo.
 tebe jsem samozřejmě pochopil. Okna by to rozhodně zatmavit chtělo.

Já zase jak sundám folie, tak už budu dipovatMefisto píše:To nezni spatne, jak sundam zimni kola, hned je splichnu
Treba ta co se pres den nasviti a v noci sviti

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |