myslim že šroubky jsou v podbehach , pak ze spodu je neco a jak otevřeš kapotu tak jsou tam ty čudle..... ale už si to přesne nepamatuju je to dlouho
 ale jsou paradni ty mlhovky
 ale jsou paradni ty mlhovkyModerátor: Blue Lanos

ale jsou paradni ty mlhovky
 ale jsou paradni ty mlhovkyale prd.Alex Crouze píše:zvladneš to v klidečku, jen je to prace pro dva , musiš to totiš na každe straně pak nacvaknout zase ten naraznik, at dobře sedne
myslim že šroubky jsou v podbehach , pak ze spodu je neco a jak otevřeš kapotu tak jsou tam ty čudle..... ale už si to přesne nepamatuju je to dlouhoale jsou paradni ty mlhovky
 lehni si pod auto. na každém rohu zespod nárazníku jsou 3 cvočky. ty odcvakni odehni plast a jsi na mlhovce zezadu.   za žárovkou uprostřed směrem jako by k chladiči je jeden debilní pojistný šroubek na křížový šroubovák. chce to ale kraťounký šroubováček nebo ráčničku. ničím jiným se tam nedostaneš. šroubek vytoč a pak jsou tam myslím 4 packy ty zmáčkni a krytka jde ven.
  lehni si pod auto. na každém rohu zespod nárazníku jsou 3 cvočky. ty odcvakni odehni plast a jsi na mlhovce zezadu.   za žárovkou uprostřed směrem jako by k chladiči je jeden debilní pojistný šroubek na křížový šroubovák. chce to ale kraťounký šroubováček nebo ráčničku. ničím jiným se tam nedostaneš. šroubek vytoč a pak jsou tam myslím 4 packy ty zmáčkni a krytka jde ven. 

Včera jsem měl po ránu jednání přijel jsem tam, pak odjel na poštu a od pošty se už nedostal
  Včera jsem měl po ránu jednání přijel jsem tam, pak odjel na poštu a od pošty se už nedostal  

nechtel bych takto sve auto videt.
  nechtel bych takto sve auto videt.
 Hlavni servisman mi slibil, ze se na to bud odpo, nebo dnes rano podivaji.
 Hlavni servisman mi slibil, ze se na to bud odpo, nebo dnes rano podivaji. pak mi sdelil, ze si mysli, ze odesla ridici jednotka k tomu povidal ze mam pech, ze se to tu snad jeste nestalo.
  pak mi sdelil, ze si mysli, ze odesla ridici jednotka k tomu povidal ze mam pech, ze se to tu snad jeste nestalo.  

To už je teda lepší nechat odtáhnout Českou pojišťovnou zadarmo do Chevroletu
 To už je teda lepší nechat odtáhnout Českou pojišťovnou zadarmo do Chevroletu   

Tak ať to dobře dopadne.
 Tak ať to dobře dopadne. 
Je to na konci, kdybys jel z Kbelský ...jak se napojuje myslim ze Sokolovskou. Byla tam asi drive Toyota a ted je tam i Chevy.Franta P. píše:No ty jo.Tak ať to dobře dopadne.
kde je ten Chevrolet na Kolbence, Já to tuhle hledal a nic sem nenašel.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |