Kolik dáš?Franta P. píše:Beru interiér s komplet vyhříváním sedaček

Moderátor: Blue Lanos
Kolik dáš?Franta P. píše:Beru interiér s komplet vyhříváním sedaček

Já si dělam prdel...mam ho už daleko déle. Chevy ho neprodam, ale pokud oprava bude delsi nez 30 dni. Hold budu muset byt zlejceltikus píše:Jak to mas dlouho? Do 6ti mesicu od koupe se na nej dle zakona musi pohlizet tak, ze zavada byla jiz pri koupi. Poskozena ridici jednotka je duvod k vymene zbozi. A nemusis cekat 30 dni. Jestli se do toho vejdes, poslu ti vzor, jak to mas sepsat. Vlastni zkusenost - k nezaplaceni
PS: to plati, pokud jsi ho kupoval jako konecny zakaznik, pokud ho mas na ICO, mas smulu (skoro)

Jsem zvědav co ti řeknou příště až tam půjdeš
 Jsem zvědav co ti řeknou příště až tam půjdeš  
 "Řídicí jednotky karoserie monitorují a řídí elektronické funkce karoserie, jako vnitřní a vnější světla, stěrače čelního skla, systém automatického parkování ParkPilot a systém topení a klimatizace."
  "Řídicí jednotky karoserie monitorují a řídí elektronické funkce karoserie, jako vnitřní a vnější světla, stěrače čelního skla, systém automatického parkování ParkPilot a systém topení a klimatizace." 
Diky...ted jsem mu to poslalFranta P. píše:Zkus tady napsat Palikxovi

Máš číslo????smire666 píše:Za ČR tuším p. Kollář, potom už len centrála DE...

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |