Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Proc ne
  Proc ne   

to by mi doma neprošlo
 to by mi doma neprošlo  

Zase myslíš jenom na sebeHonza H. píše:Luz, a když si donesu vlastní řízky, osmažíš mi je?
 .. Musíš myslet kolektivně, v zájmu našeho odboru CP
 .. Musíš myslet kolektivně, v zájmu našeho odboru CP 
Ty nic vozit nemusíš ty jsi řízek sámHonza H. píše:Luz, a když si donesu vlastní řízky, osmažíš mi je?
 Honzo
  Honzo 
 A propo neodhlasovali jste si to
 A propo neodhlasovali jste si to   

ale nevím, jestli tam o víkendu nebudou touristi
 ale nevím, jestli tam o víkendu nebudou touristi 
Já osobně jíst nemusím ale ta Koliba prý jeden čas byla vyhlášenáLuzMaria píše:a kam tam? k pomníku? Tam můžeme zaparkovat....někde poblíž je pizzerie....náměstí je kousek...to by taky šloale nevím, jestli tam o víkendu nebudou touristi

no něcomalého se do tebe určitě vleze....jen nepovídej
 no něcomalého se do tebe určitě vleze....jen nepovídej  po tom seznamování vyhládne
 po tom seznamování vyhládne  

No uvidímeLuzMaria píše:já s Kolibou problém nemám....určitě to nejsou žádní amatéři....no něcomalého se do tebe určitě vleze....jen nepovídej
po tom seznamování vyhládne

nejvíce jsem na prvním srazu záviděl Tsoenamimu že měl od restaurace odvoz a lámal tam Plzeň 12 jednu za druhou a my ostatní tam cumlali Birel
  nejvíce jsem na prvním srazu záviděl Tsoenamimu že měl od restaurace odvoz a lámal tam Plzeň 12 jednu za druhou a my ostatní tam cumlali Birel  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |