Ale jezdí aveo, na chalupu většinou jedu oplem kvůli té hnusné cestě od Vsetína
Moderátoři: Blue Lanos, pejee

že jsem si cestou z Rumburka na těch strašných dírách na silnicích poškodil druhý díl výfuku.
  že jsem si cestou z Rumburka na těch strašných dírách na silnicích poškodil druhý díl výfuku.  

...........................ReWegar píše:me nepotesila amaterska prace v jednom servisu, bohuzel stav je nemenny, leda zamaskovatelny
No hold uz tam nezavitam.
 také už tak roky nejezdím. S tímto KELLY servisem jsem velice spokojený .
 také už tak roky nejezdím. S tímto KELLY servisem jsem velice spokojený .   

toje už fakt mrdat tadyf tom státě! M
  toje už fakt mrdat tadyf tom státě! M  

cítim s Tebou.. mne tak ukradli čerstvo osadené plast okná. na šťastie mi to poišťovňa zaplatila. človek.niekedy by vedel vraždiť. Pri tom ani muche neublížimMaska35 píše:Měnepotěšilo, že ráno dojdu na stavbu a vyškubané a ucvakané všechny kábletoje už fakt mrdat tadyf tom státě! M
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nasStřílet ty svině nic jinýho pro ně neníMaska35 píše:Měnepotěšilo, že ráno dojdu na stavbu a vyškubané a ucvakané všechny kábletoje už fakt mrdat tadyf tom státě! M

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |