tak to by se mi libilo

Moderátor: Blue Lanos

podla znacky to vyzera zase na Koreu. Tam maju na tieto auta snad vsetko aj take pekne narazniky
  podla znacky to vyzera zase na Koreu. Tam maju na tieto auta snad vsetko aj take pekne narazniky 

chtelo by to udelat vylet do KoreiBlue Lanos píše:zaujimavepodla znacky to vyzera zase na Koreu. Tam maju na tieto auta snad vsetko aj take pekne narazniky

To koukám. Velice zajímavé.
  To koukám. Velice zajímavé.
Ty si nestěžuj, ty to můžešsebrat nějakýmu zákazníkovi z autapalikx píše:Moc se mi to líbí chci to takyale na to moje to asi nehrozí nebo se nedoplatim
 Ale co my chudáci, co musej krást v noci po tmě na parkovišti?
  Ale co my chudáci, co musej krást v noci po tmě na parkovišti?   Nevíte někdo kde stává Blue? Má docela hezký liťáky, kerý by se mi hodily
  Nevíte někdo kde stává Blue? Má docela hezký liťáky, kerý by se mi hodily   ........
 ........  

Nechci se tě dotknout ale za to bych některejm nakopal prd... a maj tam ode mně pokaždý rovnou dálkáče. Modrý světlo nemá na autě co dělat !Lucka píše:Ty brďo to je hezký to by se mi líbilo, tak to asi nahradím jen modrýma žárovkama
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |