Kupoval jsem je přitom od 3 různých dodavatelů/výrobců, nechal měnit ve 2 různých servisech a je to stále k ničemu.
 Kupoval jsem je přitom od 3 různých dodavatelů/výrobců, nechal měnit ve 2 různých servisech a je to stále k ničemu. 
Co tam tedy (zaručeného a spolehlivého, co vydrží aspoň 2 roky!) mám dát?
 Nemám zas mít náhodou manžety z Evandy (pokud tam jsou jiné) a ty určené pro Leganzu jsou pro mě krátké nebo jinak nevyhovující? Nebo tam mají být úplně jiné, když mám stavitelné tlumiče? Už totiž nevím, co s tím mám dělat... Kdo mi, prosím naléhavě, poradí? Jedná se o toto (ty už jsem tam taky měl):
 Nemám zas mít náhodou manžety z Evandy (pokud tam jsou jiné) a ty určené pro Leganzu jsou pro mě krátké nebo jinak nevyhovující? Nebo tam mají být úplně jiné, když mám stavitelné tlumiče? Už totiž nevím, co s tím mám dělat... Kdo mi, prosím naléhavě, poradí? Jedná se o toto (ty už jsem tam taky měl):http://www.czdrafel.cz/leganza-c6?q=96243578

Našel jsem na netu i fotky krabice a manžety, ještě když to bylo Daewoo Motors, a je to úplně stejný, jako tyhle od GM Korea. Tak snad konečně něco vydrží, i když jsou (nebo právě proto?) úplně jiné:
 Našel jsem na netu i fotky krabice a manžety, ještě když to bylo Daewoo Motors, a je to úplně stejný, jako tyhle od GM Korea. Tak snad konečně něco vydrží, i když jsou (nebo právě proto?) úplně jiné: