to naše na krátký trasy 7.6 a na dlouhý to ještě o trochu klesne

no tak nějak doufám že to tak i zůstane

Moderátor: Blue Lanos

chudák
  chudák  
  co jsi mu provedl?
 co jsi mu provedl? 

ale vůbec se to nešetří
 ale vůbec se to nešetří   
   teď o víkendu jsme byly na chatě u Beskyd a několik KM kopců a pořád dvojka nebo trojka 4-6 tisíc aby se to pořádně protáhlo a když jsme dojely tak tam bylo 7.8, jinak normální jízda u nás tak se to protahuje na každé křižovatce nebo když najíždíme na dálnici, ale přes 8 se to nedostalo
 teď o víkendu jsme byly na chatě u Beskyd a několik KM kopců a pořád dvojka nebo trojka 4-6 tisíc aby se to pořádně protáhlo a když jsme dojely tak tam bylo 7.8, jinak normální jízda u nás tak se to protahuje na každé křižovatce nebo když najíždíme na dálnici, ale přes 8 se to nedostalo  
 ale aj ten Chip to trocha znizil hlavne v meste
 ale aj ten Chip to trocha znizil hlavne v meste .
 . 

.
 . . Tak šup šup, posílejte názory.
 . Tak šup šup, posílejte názory. 

A dneska nemilá věc. Ráno valíme s dětma do školy a v koloně do mě zezadu najel borec
 A dneska nemilá věc. Ráno valíme s dětma do školy a v koloně do mě zezadu najel borec  . Ten měl jmen
 . Ten měl jmen  . No pak jsem se mu omluvil. Mám prasklý zadní nárazník jinak autu nic není. Nevím jak mám řešit událost. Mám to nechat opravit nebo si nechat poslat peníze? V autorizovaném servise mi udělali nabídku (nový nárazník, lakování, výměna) za 15tisíc. V Auto Kelly servise za to samý 6300. Jsem zvědavej, kolik mi nabídne ten borec z pojišťovny. Taky mám strach z toho, co mi říkal v pojišťovně při nahlášení nehody. Říkal, že třeba nezaplatí vše a zbytek si doplatím sám. A že si to pak můžu vymáhat po tom kdo mě boural. Jak to chodí, nikdy jsem nic neřešil????!!!!! Nárazník je sice prasklý na dvou místech, ale není to skoro vidět. Co myslíte?
 . No pak jsem se mu omluvil. Mám prasklý zadní nárazník jinak autu nic není. Nevím jak mám řešit událost. Mám to nechat opravit nebo si nechat poslat peníze? V autorizovaném servise mi udělali nabídku (nový nárazník, lakování, výměna) za 15tisíc. V Auto Kelly servise za to samý 6300. Jsem zvědavej, kolik mi nabídne ten borec z pojišťovny. Taky mám strach z toho, co mi říkal v pojišťovně při nahlášení nehody. Říkal, že třeba nezaplatí vše a zbytek si doplatím sám. A že si to pak můžu vymáhat po tom kdo mě boural. Jak to chodí, nikdy jsem nic neřešil????!!!!! Nárazník je sice prasklý na dvou místech, ale není to skoro vidět. Co myslíte?  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |