Lidičky potřebuji radu. co znamená když mě bliká
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- 
				glady
Lidičky potřebuji radu. co znamená když mě bliká
Ldičky poradte mi co znamená že když vypnu auto, otočím kličkém ven a bliká mi takový zámek, na displaji u tachometru ? co to znamená ? a nezmizne to ani po zamčení a zablokování volantu otočením... nevíte co ot může být ? Prosím poradte mi co se děje

- Reklama
Re: Lidičky potřebuji radu. co znamená když mě bliká
To je kontrolka imobilizerua ta bliká furt, jakmile je klíček s čipem venku ze spínací skříňky. Mrkni na servisní manuál a vše si prostuduj, spoustu tam toho najdeš.glady píše:Ldičky poradte mi co znamená že když vypnu auto, otočím kličkém ven a bliká mi takový zámek, na displaji u tachometru ? co to znamená ? a nezmizne to ani po zamčení a zablokování volantu otočením... nevíte co ot může být ? Prosím poradte mi co se děje

Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4,    Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502

Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- 
				glady
- 
				glady
A neporadil by jsi mě teda kde mám ten manuál sehnat kldyž je Německy ? hm.... pošli mě ho poštou he he nebo emailemRichard píše:To je kontrolka imobilizerua ta bliká furt, jakmile je klíček s čipem venku ze spínací skříňky. Mrkni na servisní manuál a vše si prostuduj, spoustu tam toho najdeš.glady píše:Ldičky poradte mi co znamená že když vypnu auto, otočím kličkém ven a bliká mi takový zámek, na displaji u tachometru ? co to znamená ? a nezmizne to ani po zamčení a zablokování volantu otočením... nevíte co ot může být ? Prosím poradte mi co se děje

Hele Glady není to problém, ale poštu nepodporuju a mail na tebe nemám!glady píše:
A neporadil by jsi mě teda kde mám ten manuál sehnat kldyž je Německy ? hm.... pošli mě ho poštou he he nebo emailem
Pošli mi SZ s tvým mailem a máš českej manual - návod na Nubiru I obratem. Tedy není tam úplně vše, ale to podstatný je tam.

Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4,    Yamaha Majesty 125

- 
				glady
Přesně tak já mám občas chybičku víš jsme z vesnice aspon někdo se mě zastane doufám že mě za ot nehcete vyhodit,. jo bude někdy nějaký sraz ? a mohl bych se stavit nebo to se nějak musím zaregistorvat či co ? nebo vesničany neberete ?Akri píše:ty ses ale pedantBrainman píše:pane Glady, ac nejsem moderator, pouzivejte prosim hovorovou nebo spisovnou cestinu ( nechci mentorovat ale me to vadi) dikyna vsi se na nejakou chybu nekouka

s takovym bych chtel mit dvojdomek
 heč už mi neleze hnuj z auta od té doby co mám Nubirku
  heč už mi neleze hnuj z auta od té doby co mám Nubirku- 
				glady
Sparrow píše:nevím, glady, ale jestli mluvíš stejně jako píšeš, budeme mít možná komunikační problémy - kdyžtak přivez tlumočníka))
Né mluvím docela v pořádku a jinak jsem Jirka jooo tak porsím nevykejte já vykám vám rád mě ot baví ale vy mě nee
 Jinak mluvím i píšu okej ale ot se musí chtít.
 Jinak mluvím i píšu okej ale ot se musí chtít.    Jinak jeden človíček mě sliboval teda manual na Nubiru ale zatím nic ach jo
  Jinak jeden človíček mě sliboval teda manual na Nubiru ale zatím nic ach jo
 Daewoo Matiz I CD LPG
  Daewoo Matiz I CD LPG

AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se