Lukáš píše:Felix_DeSouza píše:no ono prej ted si poridit nubiru je taky docela slozity protoze nikdo ji nechce prodat.Se mu ani nedivim-teda ja bych prodal tu moji,ale nejel bych pod 170 tisic.a to je jeste mladoucka,takze si takja měl kliku ja sehnal sedana nubiru2 rv 2000 zařazen 12.2001 2.0i plna vybava najeto 26Tis. za 160
![]()
![]()
Chtěl bych jsme si pořídit Daewoo Nubiru 1.6 z roku 1998
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
- Reklama
Mi povydej sem po netu hledal auto snad pul roku než sem na ni natrefil a moc dlouho se v tom bazaru prej neohřála ::D Ani se nedifimgoror píše:Lukáš píše:Felix_DeSouza píše:no ono prej ted si poridit nubiru je taky docela slozity protoze nikdo ji nechce prodat.Se mu ani nedivim-teda ja bych prodal tu moji,ale nejel bych pod 170 tisic.a to je jeste mladoucka,takze si takja měl kliku ja sehnal sedana nubiru2 rv 2000 zařazen 12.2001 2.0i plna vybava najeto 26Tis. za 160
![]()
![]()
dobra kupa
Nubira II 2.0l, 2001 ročník, CDX
-
glady
Souhlasím s vámi, u nás se taky moc dlouho neohřála opté když jsem ji viděl ! Miláček můjLukáš píše:Mi povydej sem po netu hledal auto snad pul roku než sem na ni natrefil a moc dlouho se v tom bazaru prej neohřála ::D Ani se nedifimgoror píše:Lukáš píše:ja měl kliku ja sehnal sedana nubiru2 rv 2000 zařazen 12.2001 2.0i plna vybava najeto 26Tis. za 160
![]()
![]()
dobra kupa