Kontakty na majitele NUBIRY
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
- 
				glady
Velké Meziříčí Nubira 1.6 1998 :-D Jurka
Velké Meziříčí Nubira 1.6 1998  Jurka moc pěkný autí
 Jurka moc pěkný autí

Jurka moc pěkný autí
 Jurka moc pěkný autí
					Naposledy upravil(a) glady dne stř kvě 11, 2005 22:49, celkem upraveno 1 x.

Kombi 2 CDX z roku 2000 v Chodově u KV, rudá, pěkná, ale nenažraná (10l/100km ve třech lidech s klimatizací na delších tratích a vytáčena do 4000 ot/min). Chystám se na diagnostiku, snad by jí mohlo stačit o litřík, dva méně. Nebo je to normální ?
>>Po výměně všech filtrů (hlavně výměna špatného a špatně zapojeného palivového filtru) a svíček šla spotřeba dolů - 8 až 8,5 l (podle klimy).
Dálku - cesta do Itálie přes Innsbruck - jsem měl dokonce za 7,5 l/100 km a to jsem se nějak nekrotil. Takže teď naprostá spokojenost.
Zjistil jsem, že motoru víc šmakuje BA95 než v TP zapsaný BA91, na ten má snahu za studena pocukávat, stejně pocukává na zřejmě nakvalitní benzín od některých benzínových pump, nejde o značku, ale o konkrétního provozovatele. Některým se proto raději vyhýbám.

>>Po výměně všech filtrů (hlavně výměna špatného a špatně zapojeného palivového filtru) a svíček šla spotřeba dolů - 8 až 8,5 l (podle klimy).
Dálku - cesta do Itálie přes Innsbruck - jsem měl dokonce za 7,5 l/100 km a to jsem se nějak nekrotil. Takže teď naprostá spokojenost.
Zjistil jsem, že motoru víc šmakuje BA95 než v TP zapsaný BA91, na ten má snahu za studena pocukávat, stejně pocukává na zřejmě nakvalitní benzín od některých benzínových pump, nejde o značku, ale o konkrétního provozovatele. Některým se proto raději vyhýbám.
					Naposledy upravil(a) Jenda dne pon říj 03, 2005 23:19, celkem upraveno 2 x.

Daewoo Nubira kombi, 2.0 CDX, 2000, plná výbava

AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se