Co na ne hovorite
 Zajtra namontujem lebo mam velky kluc doma

Moderátor: Blue Lanos

pac vcera som zistil, ze kluc k lanosu je vacsi ako su dodavane skrutky
 pac vcera som zistil, ze kluc k lanosu je vacsi ako su dodavane skrutky  Tak az dnes
 Tak az dnes  
  Nemas posilovac, ze
  Nemas posilovac, ze 

, to je posilovna
 , to je posilovna  ...to bys mel za chvili ruce jak Arnold Schwarzebagr
 ...to bys mel za chvili ruce jak Arnold Schwarzebagr  

Oops tak to som si myslel, ze si robis prcurichiprofi píše:ale ja posilovac mam

to je verzia S deluxe...zakladna + klima, servo, elektr. okna a nejake ine pakovinky....len chyba otackomer a hmlovky...

s tym deluxe
 s tym deluxe  To aj taka bola... to mi nejak unikolo
 To aj taka bola... to mi nejak unikolo  To by ich uz zabilo otackomer a hmlovky
  To by ich uz zabilo otackomer a hmlovky  Tie hmlovky mi tam chybaju
  Tie hmlovky mi tam chybaju 

, sle v novom narazniku budu z felky
 , sle v novom narazniku budu z felky   s deluxe sa robili len pre polsko, nechapem, preco tam nedali a jten otackomer...inak zajtra nahodim aj ja foto´, ako vyzeraju moje...zial su len pozicane
  s deluxe sa robili len pre polsko, nechapem, preco tam nedali a jten otackomer...inak zajtra nahodim aj ja foto´, ako vyzeraju moje...zial su len pozicane  ale jazdia famozne
 ale jazdia famozne  
   pekne sa s nimi rezu zakruty a nieco take ako fleky pri brzdeni uz neexistuju...len trochu skapala akceleracia
  pekne sa s nimi rezu zakruty a nieco take ako fleky pri brzdeni uz neexistuju...len trochu skapala akceleracia   
   ale lieta to daleko za 170, co ma tesi
 ale lieta to daleko za 170, co ma tesi   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |