Ak sa to nezmenilo niekedy teraz v poslednej dobe, tak som si skoro istý, že lano nemusí byť.mipo píše: V autoškole mi tvrdili, že musí. Možno je to zase na Slovensku inak:-)
Lekarnicka
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Já teda lano v autě vždy mám, v dnešní době už toho na silnici moc neopravíš a tak zůstává jen to lano  

A připadá mi serioznější když chci od někoho táhnout, mít svoje lano a s ním stopovat projíždějící auta. Tak mi zastaví určitě slušnej řidič, který už předem ví co ho čeká
  A připadá mi serioznější když chci od někoho táhnout, mít svoje lano a s ním stopovat projíždějící auta. Tak mi zastaví určitě slušnej řidič, který už předem ví co ho čeká   

Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4,    Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502

bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Ja ho vozím. Potreboval som ho jedine, keď mi došiel benzín v Scháde:-) Odtiahol ma milý pán na Vite k najbližšej pumpe, ovšem ma odstavil pri stojane s naftou. Tak som sa asi päť minút naťahoval so Scháde, kým som ju dostal k vedľajšiemu stojanu s benzínom. Obsluha pumpy sa na mne smeje asi ešte do teraz...Habron píše:jasně, že lano vozím, mám přece daewoo

... a teď vážně ... lano vozím, ale naštěstí jsem ho zatím ještě nepotřeboval.
Re: Lekarnicka
Neviete niekto ako je to po novom z autolekarnickou na Slovensku??? Kupil som dnes bielu autolekarnicku vyrobenu 5/2009 a platnu do 5/2012 a je v nej aj karta prvej pomoci.
A teraz rozmyslam ze ci som spravne kupil kedze nastali nejake zmeny

A teraz rozmyslam ze ci som spravne kupil kedze nastali nejake zmeny

Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..

http://www.minv.sk/?informacie&sprava=p ... lekarnicka, nikomu nehovor kedy si ju kupil a nikto nemoze mat pripomienky.

EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05

Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Lano by mali mať v povinnej výbave iba škodovky, normálne autá,len na  základe vlastnej vôle

DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias  "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti  2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L

Pre vsetkych som nasiel skvele video o povinnej vybave vozidla na Slovensku.
http://www.povinnavybava.sk/lekarnicky
Dole na stranke si pozrite video. Akurat uz tam nemusia byt autoziarovky.

http://www.povinnavybava.sk/lekarnicky
Dole na stranke si pozrite video. Akurat uz tam nemusia byt autoziarovky.
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..

AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 

Daewoo Matiz I CD LPG
  Daewoo Matiz I CD LPG