Moderátor: Blue Lanos

Mnooo, jako,jakmile sem si sedl do Getzu,tak mi spadla čelist z toho prostoru... Jako,neříkám,že jsem odpůrce Škodovek (ale semmilosh píše:Me by zajimalo zda nekdo mate moznost srovnani Kalos vs. Hyundai Getz?
Pisou ze Getz je v mnoha ohledech lepsi a designove se mi taky libi vic, tak co vy na to? Teda ne ze bych si ho kupoval, jen me to zajima
 ), tak je v tem možná i víc mista než ve staré Octavce (ne te nejstarší,ale myslím třeba rok 2000)...
 ), tak je v tem možná i víc mista než ve staré Octavce (ne te nejstarší,ale myslím třeba rok 2000)...   

Pred tým než som kúpil Kalosa, pozeral som aj Getz. Viezol som sa v predvádzačke s motorom 1,3, výkon si nepamätám, ale prišiel mi dosť podobný ako Kalos 1,4 8V. Motoricky sú na tom zhruba rovnako.milosh píše:Me by zajimalo zda nekdo mate moznost srovnani Kalos vs. Hyundai Getz?
Ake zvuky mas na mysli? Mozes to upresnit?Duľa Peter píše:Mam Kalos asi rok a 11000km a je bez chyby okrem zvukov ktore idu z prevodovky,ale to je tovarenska vada.Pomaly a iste mu vylepšujem dizajn ale dosť ťažko sa hladaju tuningové veci.Ked niekto vie o niečom tak nech mi napíše.
Skúšal si zmeniť servis?kalos74 píše:Mam Kalosa 1,2 a mam ho necela dva roky a najazdene ma 18500.Stale mi svieti kontrolka motora ( check).V servise mi uz robili vsetko mozne,naposledy ho tam mali tri tyzdne a pomali spravili komplet generalku motora a on zas svieti.Ked jazdim po meste tak zhasne,ale ked na dialnici idem tak 120 hned zacne svietit.Uz naozaj neviem co mam robit
Ano uz som ho mal vtroch servisochmipo píše:Skúšal si zmeniť servis?kalos74 píše:Mam Kalosa 1,2 a mam ho necela dva roky a najazdene ma 18500.Stale mi svieti kontrolka motora ( check).V servise mi uz robili vsetko mozne,naposledy ho tam mali tri tyzdne a pomali spravili komplet generalku motora a on zas svieti.Ked jazdim po meste tak zhasne,ale ked na dialnici idem tak 120 hned zacne svietit.Uz naozaj neviem co mam robit
To je ale docela hruza ne?Krtek píše:Tak o těchle závadách mi řikal minule při odtahu muj mechoš. Prej musí skoro každýmu kalosovi zabrousit hlavu a přehrát program jinak hází ŘJ závady. Jo a prej už jim začínaj odcházet čepy nebo ramena, nevim přesně, nprostě něco na nápravě.

AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |