www.2mmotorsport.cz
Moderátor: Blue Lanos

Milosh ty ich budes kedy davat?milosh píše:u nas v CZ stoji pruziny 3200 na kadetta, coz pasuje na nexii a melo by i na Lanose. snizeni je 40mm a to se vyplati
www.2mmotorsport.cz

Ve středu mi dovezli nižší pružiny a zítra budu mít nové tlumiče KYB. Ty pružiny jsou od H&R a sníží mi to asi tak o 35mm. Vyšly mě na 6200Kč u D&M Autodoplňky. Tlumiče jsou plynové a vyjdou mě na 4500Kč. V pondělí nebo v úterý to nandám a pak Ti napíšu jaké to je.
 Ve středu mi dovezli nižší pružiny a zítra budu mít nové tlumiče KYB. Ty pružiny jsou od H&R a sníží mi to asi tak o 35mm. Vyšly mě na 6200Kč u D&M Autodoplňky. Tlumiče jsou plynové a vyjdou mě na 4500Kč. V pondělí nebo v úterý to nandám a pak Ti napíšu jaké to je. 
Tak to ti pekne dekujiSkylineGTR píše:Ahoj Blue,
tak se tu dívám, jak jsi nerozhodný a zmatený z toho snižování...a tak jsem si řekl, že Ti poradím.Ve středu mi dovezli nižší pružiny a zítra budu mít nové tlumiče KYB. Ty pružiny jsou od H&R a sníží mi to asi tak o 35mm. Vyšly mě na 6200Kč u D&M Autodoplňky. Tlumiče jsou plynové a vyjdou mě na 4500Kč. V pondělí nebo v úterý to nandám a pak Ti napíšu jaké to je.
 So z toho nejaky zmeteny
 So z toho nejaky zmeteny  Ale teraz vazne
 Ale teraz vazne  Takze skoro 11 litrov dokopy to je celkom dost
  Takze skoro 11 litrov dokopy to je celkom dost  Som na to strasne zvedavy a uz sa tesim
 Som na to strasne zvedavy a uz sa tesim  Dufam, ze potom posles foto do clubu
  Dufam, ze potom posles foto do clubu 

Tie folie tomu seknu. Zadny spojler nemas nahodou ten isty ako ja? Len ty tusim nemas brzdovku v nom ze? Aj kola su fajn tusim stillauto.
 Tie folie tomu seknu. Zadny spojler nemas nahodou ten isty ako ja? Len ty tusim nemas brzdovku v nom ze? Aj kola su fajn tusim stillauto.  Moc pekny
 Moc pekny 

Tak ten spojlercek mame asi stejnySkylineGTR píše:Ahoj Blue,
díky za uznání, ten spojler je originál MS Design s LED. Ty folie na boku jsou Foliatec a ta zadní černá je 3M. Kolečka jsou Stilauto SR500.

jj folie su super
  jj folie su super  Tie bocne listy mas origo alebo si ich lepil? Leba ja ich chcem odlepit a kupit taketo sirsie len neviek kde na SK
 Tie bocne listy mas origo alebo si ich lepil? Leba ja ich chcem odlepit a kupit taketo sirsie len neviek kde na SK  

Ak da Sky suhlas tak ho sem mozem hodit
  Ak da Sky suhlas tak ho sem mozem hodit  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |