eMKa, to si kuř, já ho jen vyndal dnes z garáže a otočil klíčkem a nechal ho ohřát, poprvé byl kluk venku po zimě , není co ošetřovat, je takovej jako jsem ho v prosinci uložileMKa Slovensko píše:uz mate vsetci osetrene auto po zime????????????????

Moderátor: Blue Lanos
eMKa, to si kuř, já ho jen vyndal dnes z garáže a otočil klíčkem a nechal ho ohřát, poprvé byl kluk venku po zimě , není co ošetřovat, je takovej jako jsem ho v prosinci uložileMKa Slovensko píše:uz mate vsetci osetrene auto po zime????????????????

AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 
 inak, odisiel mi jeden simmering na prevodovke...tak pekny cierny flak zospodu
  inak, odisiel mi jeden simmering na prevodovke...tak pekny cierny flak zospodu   a nechcem ju este vyberat...
  a nechcem ju este vyberat...Akri ty sa masAkri píše:eMKa, to si kuř, já ho jen vyndal dnes z garáže a otočil klíčkem a nechal ho ohřát, poprvé byl kluk venku po zimě , není co ošetřovat, je takovej jako jsem ho v prosinci uložileMKa Slovensko píše:uz mate vsetci osetrene auto po zime????????????????
 lak mas furt jako novej a ja stale pocitam sramy po zime
 lak mas furt jako novej a ja stale pocitam sramy po zime  

flaka to tu! Jeden prispevok za 2-3dni noc moc
 flaka to tu! Jeden prispevok za 2-3dni noc moc  Ale ted ked uz vytiahol kluka z bunkru tak sa rozpise
  Ale ted ked uz vytiahol kluka z bunkru tak sa rozpise 

Tak tohle byly jeste casy, kdy se vam zdalo, ze tu malo pisuBlue Lanos píše:Ejjjjj veru veruflaka to tu! Jeden prispevok za 2-3dni noc moc
Ale ted ked uz vytiahol kluka z bunkru tak sa rozpise

AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |