Tachometr
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Blue Lanos
ked budes pozorne citat tak zistis, ze ja som ho uz niekolko krat rozobral a su tu aj foto  A co s nim mas? Odtocit km potrebujes???
 A co s nim mas? Odtocit km potrebujes???  

EDIT:
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php ... tachometer

EDIT:
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php ... tachometer
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G

- 
				Caddy
Už jdu na to... Potřebuju trošku stočit kilometry. Můj Lanos má najeto slušných skutečných 115 000km, ale před měsícem byla měněná vačka, takže motor tichý a výkon dost slušný. vzhledem k tomu kolik jsem do toho auta vrazil za dva měsíce, co ho mám mu chci trošku pomoct ať neprodělám. Prodávám jen proto, že si nemůžu zvyknout na 3dv.

- Blue Lanos
on ten majitel sa to dovi hned ked si ten tachac otvori lebo tie kolecka su hnane takou hriadelou a ta je po bokoch bodnuta (lepena) takze to bude vidiet hned na prvy pohlad  Pokial to nebudes robit inak.... aj tak si myslim, ze robit to je to pekna
  Pokial to nebudes robit inak.... aj tak si myslim, ze robit to je to pekna   

http://www.cardomain.com/id/27101976

- 
				Caddy
Pěkný denCaddy píše:Už jdu na to... Potřebuju trošku stočit kilometry. Můj Lanos má najeto slušných skutečných 115 000km, ale před měsícem byla měněná vačka, takže motor tichý a výkon dost slušný. vzhledem k tomu kolik jsem do toho auta vrazil za dva měsíce, co ho mám mu chci trošku pomoct ať neprodělám. Prodávám jen proto, že si nemůžu zvyknout na 3dv.
 Polojasno 24 stupňů
 Polojasno 24 stupňů  
 Ty nemáš v autě počítač?Já když jsem prodával Renaulta tak to byla jedna z prvních věcí na co se ptali.Nevím jestli to poznaj ale napíchli počítač a že to souhlasí

Ať nám jezdí a nezlobí

- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
jj, vsetko sa da, uz to nieje s120 kde bolo lanko a tam nebolo problem ubrat zopar kilometrov, i ked tomu aj tak nikto neveril kto kupoval skodovku.
napr sa da aj zistit pri buracke aka bola rychlost, ono si to pamata vsetky kriticke situacie a vsetky hodnoty ktore sleduje si pamata. neviem ale isto ci toto mame aj my v lanosoch a do akej miery si zapisuje apamata vsetkyx hlasenia a chyby ktore sleduje.
to je otazka na palixa alebo petram

napr sa da aj zistit pri buracke aka bola rychlost, ono si to pamata vsetky kriticke situacie a vsetky hodnoty ktore sleduje si pamata. neviem ale isto ci toto mame aj my v lanosoch a do akej miery si zapisuje apamata vsetkyx hlasenia a chyby ktore sleduje.
to je otazka na palixa alebo petram
tak kilometry stocis jen po rozebrani tacho a mechanicky otocis primo cisly.a kluci mate korejce tam nikdo netusi co je zaznamenat nejake hodnoty.urcite se z rj neda precist kolik km auto ma verte mi.

Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil

Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil