Pokuty
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný den   

To mě se jednou stalo v Praze,že jsem vjel do proti směru Asi se to tam stávalo častěji protože tam čekali
 Asi se to tam stávalo častěji protože tam čekali  Taková ta obligatní otázka"Jestlipak víte pane řidiči jakého přestupku jste se dopustil
 Taková ta obligatní otázka"Jestlipak víte pane řidiči jakého přestupku jste se dopustil  

Už vyndával bloky a já mu provinile povídám"Nemohl by jste mi radši nafackovat?" On se zarazil zkutečně vykulil a pak povídá"Prosím Vás jeďte ať Vás tady už nevidím"
  a pak povídá"Prosím Vás jeďte ať Vás tady už nevidím"
Tak ať nám jezdí ale ne do protisměru a nezlobí

To mě se jednou stalo v Praze,že jsem vjel do proti směru
 Asi se to tam stávalo častěji protože tam čekali
 Asi se to tam stávalo častěji protože tam čekali  Taková ta obligatní otázka"Jestlipak víte pane řidiči jakého přestupku jste se dopustil
 Taková ta obligatní otázka"Jestlipak víte pane řidiči jakého přestupku jste se dopustil  
 Už vyndával bloky a já mu provinile povídám"Nemohl by jste mi radši nafackovat?" On se zarazil zkutečně vykulil
 a pak povídá"Prosím Vás jeďte ať Vás tady už nevidím"
  a pak povídá"Prosím Vás jeďte ať Vás tady už nevidím"Tak ať nám jezdí ale ne do protisměru a nezlobí

- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
jj..chlupati se to tady .. musime si davat majzla

NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak 
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ

e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
Naprostý souhlas!!! Rychlá jízda ve městě je prostě riziková. Těch "skokanů" co všude číhágadzo píše:Samozrejme, že žiadne udanie. Pokiaľ ta policajt nevybaví na mieste pokutou, alebo dohovorom, tak on ta oznámi na DI, kde si riešený v správnom konaní.
Skúsenosti na cestách ti moc nepomôžu, ked ti vybehne z vedlajšej cesty amater s kúpeným vodičákom. V tej 60-ke máš šancu ešte niečo urobiť, ak ideš rýchlejšie - v meste, nestíhneš ani zanadávať.
 A pokud ti naměří vyšší než povolenou rychlost tak jsi v tom až po uši a je jedno, že za to nemůžeš. A mimochodem si myslím, že ani pokud má někdo najeto milion km tak ještě není automaticky profík.
  A pokud ti naměří vyšší než povolenou rychlost tak jsi v tom až po uši a je jedno, že za to nemůžeš. A mimochodem si myslím, že ani pokud má někdo najeto milion km tak ještě není automaticky profík.   A ještě jeden postřeh: řidiči kteří se nikdy nepoutají jsou nebezpeční pro všechny okolo a to prostě z důvodu, že mají sklony riskovat i v jiných a zdánlivě bezdůvodných situacích z čehož pak plynou havárky...
 A ještě jeden postřeh: řidiči kteří se nikdy nepoutají jsou nebezpeční pro všechny okolo a to prostě z důvodu, že mají sklony riskovat i v jiných a zdánlivě bezdůvodných situacích z čehož pak plynou havárky...- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:

a mna tu ides j....!!!
 a mna tu ides j....!!! 
 Bud TY alebo tvoj FOTER.Takto usudzujem podla tvojich prispevkoch
 Bud TY alebo tvoj FOTER.Takto usudzujem podla tvojich prispevkoch 
 potom si dame...
 potom si dame...