Máte někdo nějaké pozitivní nebo negativní zkušenosti s podobnými přípravky?
Moderátor: Blue Lanos
 Ale podla toho co pises si asi problem nevyresil??
  Ale podla toho co pises si asi problem nevyresil?? 

Já bohužel nevím čím to je, ale dělá nám to tu skoro všem s LanosamaOndras píše:IMHO levnější a zaručené je vzít plnou V-Power Racingu. Pokud jsi si jist, že cukáš kvůli vstřikům, tak u Prahy je nějaká firma, co vstřiky ultrazvukově čistí. Stačí zaslat a do 3 dnů je máš zpět. Myslím, že jsou i schopni měnit těsnění a mikrosítka, prostě repase. Kontakt byl před časem ve Světě motorů - pokud bude zájem najdu to.

Mne to same, teda ne primo znacku, ale pripravek na to same doporucili vsichni kvuli LPGMareman píše:Tak jsem dneska pořídil čistič vstřikovacího systému od firmy STP v naději že by se mohlo něco pohnout k lepšímu co se týče cukatůryMáte někdo nějaké pozitivní nebo negativní zkušenosti s podobnými přípravky?

AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 
 )a o neco lepe to jelo.ale uz si nepamatuju co to bylo zac.
 )a o neco lepe to jelo.ale uz si nepamatuju co to bylo zac.ja vim co to je, teda neznam to, ale videl jsem to na strankach http://www.lpg.czpalikx píše:no nikdy sem to vlastne poradne nevyzkousel.a tak nevim ci to funguje.ale kdysi u nas byl clovek se zazracným pripravkem který se pripojil misto nadrze do okruhu a chvili to na to jelo.pak se to pripojilo zpet a nalilo se jeste do narze.je pravda ze pak to auto bylo tissi(nebo jak by rekl akri "potisejsi)a o neco lepe to jelo.ale uz si nepamatuju co to bylo zac.
 a cena je dost vysoka, kdyz uvazim, jak tyhle zaruceny pripravky funguji...
  a cena je dost vysoka, kdyz uvazim, jak tyhle zaruceny pripravky funguji... 
 AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |