Strngavy zvuk za jazdy
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- ]Rebro[
Caoy som vymenil spravil geometriu a i tak to robilo. 
Tak som isiel na jamu a zbesilo mykal vyfukom. A ono ten zvuk vychadzal odpredu, od zberneho potrubia, gde je ta rura chytena na takom pruznom spoji. Takze uz som kupil suciastky a ide sa menit

Tak som isiel na jamu a zbesilo mykal vyfukom. A ono ten zvuk vychadzal odpredu, od zberneho potrubia, gde je ta rura chytena na takom pruznom spoji. Takze uz som kupil suciastky a ide sa menit

Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN

Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
- Blue Lanos
no vidis jak si sikovny   Co si nespravis sam to ???
  Co si nespravis sam to ??? 

http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

- ]Rebro[
Ja som sikovny od prirodzenia, takze uz je to vymenene. Robota na 10min aj s fotenim   To stare bolo UPLNE zoslahane, sak az sa mi zadari, tak hodim foto
 To stare bolo UPLNE zoslahane, sak az sa mi zadari, tak hodim foto   Testovacia jazda je uz za mnou, a musim povedat, ze uz je TICHO. Konecne, bo som sa bal, ze to bude spojka.
 Testovacia jazda je uz za mnou, a musim povedat, ze uz je TICHO. Konecne, bo som sa bal, ze to bude spojka. 

To stare bolo UPLNE zoslahane, sak az sa mi zadari, tak hodim foto
 To stare bolo UPLNE zoslahane, sak az sa mi zadari, tak hodim foto   Testovacia jazda je uz za mnou, a musim povedat, ze uz je TICHO. Konecne, bo som sa bal, ze to bude spojka.
 Testovacia jazda je uz za mnou, a musim povedat, ze uz je TICHO. Konecne, bo som sa bal, ze to bude spojka. 
Je: Volvo V50
Spotreba - 2 motory