1, Nový web ktorý sa vám bude dúfam všetkým páčiť.
2, nová adresa je www.lanosclub.com
Co vy na to???

Moderátor: Blue Lanos

heh a to nejvetsi prekpaveni vas ceka tento tydenmrk píše:huraaaaaaa. uz sa mi nepacilo tukat www.daewooclub.com a tam hned nabehne messageboard. na nexiaclube sa mi stranka pacila viac, ale teraz si to dobehol.

Dufam, ze ste vsetci spokojny
  Dufam, ze ste vsetci spokojny  
   Vidite aspon akeho sikovneho sitopana som zohnal
 Vidite aspon akeho sikovneho sitopana som zohnal   Kedysi davno ma milosh oslovil, ze ci neviem o niekom kto by robil daewoo sajtu a vtedu ma napadol emko
  Kedysi davno ma milosh oslovil, ze ci neviem o niekom kto by robil daewoo sajtu a vtedu ma napadol emko  To sme este nevedeli kam to dopracujeme
  To sme este nevedeli kam to dopracujeme  Vtedy som bol ja jediny ochotny sa na nieco take podujat a bezomna by sa emko s najvacsou pravdpodobnostou doteraz vozil na skode 120 alebo na foobii a bol by mozno sitopanom fabiaclubu
  Vtedy som bol ja jediny ochotny sa na nieco take podujat a bezomna by sa emko s najvacsou pravdpodobnostou doteraz vozil na skode 120 alebo na foobii a bol by mozno sitopanom fabiaclubu   
   To bolo trocha nostalgie a oddnes piseme nove dejny lanosclubu na vlastnej domene
  To bolo trocha nostalgie a oddnes piseme nove dejny lanosclubu na vlastnej domene  

Mozno sa mi podari do Piestan dojst, tak by som chcel vediet, co je v plane.
 Mozno sa mi podari do Piestan dojst, tak by som chcel vediet, co je v plane. 

Taky dobre, jen jsme byli na adrese http://lanos.jinak.cz , aspon doufam, ze jsem to uz nepopletl, je to fakt dlouho a rozhodne to tam nevypadalo jako ted na http://www.lanosclub.com eMKo je dobrej kolik, ale nerikejte mu to at nezpychnepalikx píše:te taky chvalim ale jelikoz sem tu pomerne novej tak nevim jak to vypadalo driv.

AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |