Btw: tahkle úprava se mi strašně líbí z jednoho důvodu - je decentní. Žádné šílené kola, prahy až k zemi, mega přítlačné křídlo jak z formule jedna atd. Prostě vše jak má být.

Moderátor: Blue Lanos

Co,to je podle tebe moc?martin píše:ale tech 470 euro je docela dost za ten kit
 Do toho bych šel, na splátky
 Do toho bych šel, na splátky  Sice mě žena zabije (chce novou ledničku, televizi, obývák, kuchyň). Ale co už...
 Sice mě žena zabije (chce novou ledničku, televizi, obývák, kuchyň). Ale co už... 
Takže to je za kit 470 + 135 + 44 + 35+ 210 (celkem cca 900 euro)? Jo? Nebo za to co na tom autě je upravené je to těch 470 (plus lakování)..?martin píše:docela jo, kdyz pak jeste zadni horni spojler stoji 135 eur, kryty na kliky 44 eur, kryty na zrcatka 35 eur, mlhovky 210 eur. A pak nalakovani bude taky neco stat
koukni na orciari.it je tam nekde cenik v PDFkuDannyFloyd píše:Takže to je za kit 470 + 135 + 44 + 35+ 210 (celkem cca 900 euro)? Jo? Nebo za to co na tom autě je upravené je to těch 470 (plus lakování)..?martin píše:docela jo, kdyz pak jeste zadni horni spojler stoji 135 eur, kryty na kliky 44 eur, kryty na zrcatka 35 eur, mlhovky 210 eur. A pak nalakovani bude taky neco stat
 . Přední spoiler se dá řešit gumovým lízátkem z Astry G nebo Laguny (dá se lakovat). Boční lišty strhnout nebo nalakovat. Mlhovky - super měli na autoburze, modré s angel eye.
. Přední spoiler se dá řešit gumovým lízátkem z Astry G nebo Laguny (dá se lakovat). Boční lišty strhnout nebo nalakovat. Mlhovky - super měli na autoburze, modré s angel eye.Strašně rád bych viděl foto vozítka p. Brouska. Zatím jsme viděli akorát věžičky a cimbuří nějakého města (jsem barbar, neznám znaky měst).Ale znak je to hezký.V.Brousek píše:nechci tu prudit,ale nic moc.Nevím proč tu tolik nad tím plesáte.Trochu lepší Matíz ,nic víc,nic miň.Ale je to můj názor a tak mě nekamenujte
Můj Matěj je tuctový a bez úprav.Vojta píše:Strašně rád bych viděl foto vozítka p. Brouska. Zatím jsme viděli akorát věžičky a cimbuří nějakého města (jsem barbar, neznám znaky měst).Ale znak je to hezký.V.Brousek píše:nechci tu prudit,ale nic moc.Nevím proč tu tolik nad tím plesáte.Trochu lepší Matíz ,nic víc,nic miň.Ale je to můj názor a tak mě nekamenujte
No a co ze je bez uprav, ja taky nemam zadne upravy na aute a nikdy je delat nebudu, presto si ale nemyslim, ze mam auto tuctovyV.Brousek píše:Můj Matěj je tuctový a bez úprav.Vojta píše:Strašně rád bych viděl foto vozítka p. Brouska. Zatím jsme viděli akorát věžičky a cimbuří nějakého města (jsem barbar, neznám znaky měst).Ale znak je to hezký.V.Brousek píše:nechci tu prudit,ale nic moc.Nevím proč tu tolik nad tím plesáte.Trochu lepší Matíz ,nic víc,nic miň.Ale je to můj názor a tak mě nekamenujte

AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |