Jo, já o tom taky slyšel.......i když jsem nikde v zákoně nezjišťoval jestli to tak fakt je. Ale lidi na parkovišti by se na mě asi dívali blbě kdybych si natáhl z okna hadiciPavelZ píše:Ja sem driv do mycky taky nejezdil. Ale neplati u nas nahodou zakon, ze kdyz si myjes auto a nemas zajisteny ekologicky cisteni pouzite vody, tak soukroma osoba muze zaplatit az 10000Kc pokutu? Fakt si nejsem jistej, jestli jeste plati, ale jednu dobu s tim dost intenzivne strasili.Akri píše:Kdo jezdi do mycky je proste barbar![]()
Poznam to jen letmym pohledem na vase auto, moje nikdy v mycce nebylo a nebude
Ako casto umyvate auto
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Reklama
Já bydlím v přízemí.........ze šestýho patra by mi to nějaká svině v mezipatře ustřihla.......já je známCross píše:Zvlast, jestli bydlis v panelaku treba v sestym patre...........Mareman píše:Ale lidi na parkovišti by se na mě asi dívali blbě kdybych si natáhl z okna hadici![]()
zase tak moc tu svoji káru nežeru, abych kolem ní hodiny běhalAkri píše:Kdo jezdi do mycky je proste barbar![]()
Poznam to jen letmym pohledem na vase auto, moje nikdy v mycce nebylo a nebude
A zvládáš to napoprvé, jako Pája?Tompetr píše:zase tak moc tu svoji káru nežeru, abych kolem ní hodiny běhalAkri píše:Kdo jezdi do mycky je proste barbar![]()
Poznam to jen letmym pohledem na vase auto, moje nikdy v mycce nebylo a nebudeto se radši natáhnu na gauč do polohy horizontální a něco si promyslím
jako můj idol děda Lebeda
(to je ten od Jáji a Páji)
No jasněMareman píše:A zvládáš to napoprvé, jako Pája?Tompetr píše:zase tak moc tu svoji káru nežeru, abych kolem ní hodiny běhalAkri píše:Kdo jezdi do mycky je proste barbar![]()
Poznam to jen letmym pohledem na vase auto, moje nikdy v mycce nebylo a nebudeto se radši natáhnu na gauč do polohy horizontální a něco si promyslím
jako můj idol děda Lebeda
(to je ten od Jáji a Páji)
![]()
Leganza 2,0 CDX
audio Alpine IVA, repro DD a Oxygene, zesilovač GZ, xenony, zeleně podsvíceno, sníženo
audio Alpine IVA, repro DD a Oxygene, zesilovač GZ, xenony, zeleně podsvíceno, sníženo
Tak ja by som potrebovala odbornú radu.
Chcem zajtra Kaloska umyť a navoskovať ... len vosk ešte nemám. Ani neviem aký.... hmm a ani ako...... škodovku som jakživ nevoskovala
Prijmem dobé rady .... len prosím nepreháňať to. V jednoduchosti je krása.
Chcem zajtra Kaloska umyť a navoskovať ... len vosk ešte nemám. Ani neviem aký.... hmm a ani ako...... škodovku som jakživ nevoskovala
Prijmem dobé rady .... len prosím nepreháňať to. V jednoduchosti je krása.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER