Mna by zaujimalo, preco SVOBIK junior si neriesi tuto debatu sam, ale nechava to o5 na otca....

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Vitaj na foreSvobík senior píše:Velmi pozorně sleduji vaše forum a můžu vám říct jedinou věc,že nejste v žádném případě parta,ale pouze parta hádajících se lidí,kteří nehledají zájem clubu,ale pouze se handrkují kvůli malichernostem.
Pokud nesouhlasíte s mým názorem,kdokoli z vás mi může odpovědět a velice rád si s ním na toto téma na tomto foru popovídám.
 . BTW za mnou kdyby přišel synek, že se dohaduje s někým na webu kvůli něčemu, a abych to za něj vyřešil, tak bych mu vlepil takovou, že by spadnul ze židle
 . BTW za mnou kdyby přišel synek, že se dohaduje s někým na webu kvůli něčemu, a abych to za něj vyřešil, tak bych mu vlepil takovou, že by spadnul ze židle   . A kdybych se do toho vložil bez jeho žádosti sám, tak bych z tý židle spadnul já, samou hanbou
 . A kdybych se do toho vložil bez jeho žádosti sám, tak bych z tý židle spadnul já, samou hanbou   .
 .No krasne si to napsaleMKa Slovensko píše:Vitaj na foreSvobík senior píše:Velmi pozorně sleduji vaše forum a můžu vám říct jedinou věc,že nejste v žádném případě parta,ale pouze parta hádajících se lidí,kteří nehledají zájem clubu,ale pouze se handrkují kvůli malichernostem.
Pokud nesouhlasíte s mým názorem,kdokoli z vás mi může odpovědět a velice rád si s ním na toto téma na tomto foru popovídám.
jedine s cim nesuhlasim je to ze sa tu hadame, ono je to skor s mojho pohladu take podpichovanie aby sa ozvalo aj viac ludi a ked si vsimnete malokto chce niekoho vedome urazit, ked si vsimnete len to ako komunikujeme ja Blue, a Akri s Maremanom v nejakej teme v pokeci tak bude jasne ze si nenadavame a nehandrkujeme sa.
Houk
 Musim potvrdit, ze si ze sebe utahujem navzajem neni samozrejme z nejake nenavisti, ale samozrejme z legrace, vzdyt mimo tu spolu komunikujeme i jinymi zpusoby
 Musim potvrdit, ze si ze sebe utahujem navzajem neni samozrejme z nejake nenavisti, ale samozrejme z legrace, vzdyt mimo tu spolu komunikujeme i jinymi zpusoby 
 AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 

njn, třeba jo. Já zas necítím potřebu odpovídat na nejapné otázky na fórech, kde se baví můj syn, ať si to vyřídí i za mne.Svobík senior píše:Docente pochopil si starou belu,já pouze odpovídám na pár nejapných otázek o sponzoringu některých členů nexiaclubu a v žádném případě nežehlím něco za Toma...
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |