Ako bolo - 2. Slovenský Daewoo/Chevrolet zraz
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Ako bolo - 2. Slovenský Daewoo/Chevrolet zraz
Takzer sem davajte odkazy na fotky ktore su moc velke , a fotky ktore su 800*600 mozete aj sem

Naposledy upravil(a) eMKa Slovensko dne sob zář 17, 2005 18:22, celkem upraveno 1 x.

- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
no to bola  ale nie pre toho cuvajuceho
  ale nie pre toho cuvajuceho  

http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G

Tak fotky sú už na nete, tak kuknite Fotografie z 2. Daewoo/Chevrolet zrazu v Piešťanoch

- Blue Lanos
To je jasne patri im velka CEST]Rebro[ píše:Este doplnim.
Vsetka cest nasim ceskym kolegom, ktori merali taku dialku, aby vytvorili tu super atmosferu

ze na nas nezabudli
  ze na nas nezabudli  
 ...pravda toho pokecu pri autach bolo malo
 ale co uz bola kazdemu dost zima a prsalo za krk
 ale co uz bola kazdemu dost zima a prsalo za krk 
http://www.cardomain.com/id/27101976

Presne, vďaka chlapi, že ste dorazili. A špeciálne Ondrášovi za kastlík (v pondelok budú fotky z montáže, ak bude čas:-).]Rebro[ píše:Vsetka cest nasim ceskym kolegom, ktori merali taku dialku, aby vytvorili tu super atmosferu
Taktiež vďaka Topolovi, za super spoločnosť a hlavne poháriky!
Majte sa zatiaľ odchádzam do Bardejova a potom dám ešte nejaké info k fotkám atď.
- Blue Lanos
A tiez velka vdaka patri panu Topolovi, za nadherne pohare, ktore nam budu pripominat zraz  
   Dakujeme!
  Dakujeme!

Dakujeme!
  Dakujeme!http://www.cardomain.com/id/27101976

- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
mam prestavku medzi betonovanim
jasne bolo super, my sme tam boli asi do 16:39 presne 

super vec pokecat si s Topol-om, je presne taky srandista aky som myslel ze je. a samozrejme som rad ze prisli kolegovia s ciech a nesmiem zabudnut ani na nasich slovenskych kolegov. bola super atmosfera clovek sa zavbavil a v mojom pripade som sa aj trosku ulial doma od roboty, sice teraz to musim dohanat ale aj tak to stalo za to.
a cest organizatorovi 

no a Blue ma male minus za to, ze neobjednal dobre pocasie 

a skoro som zabudol na personal z predajne nahradnych dielov: p. Rolinec, p- Hudec a ta mila pani ktorej meno som zabudol 

dufam ze sa potesia aj poharom a nalepkam ktore dostali za ochotu a za to ze nam predali ND za akciove ceny.

jasne bolo super, my sme tam boli asi do 16:39 presne

super vec pokecat si s Topol-om, je presne taky srandista aky som myslel ze je. a samozrejme som rad ze prisli kolegovia s ciech a nesmiem zabudnut ani na nasich slovenskych kolegov. bola super atmosfera clovek sa zavbavil a v mojom pripade som sa aj trosku ulial doma od roboty, sice teraz to musim dohanat ale aj tak to stalo za to.
a cest organizatorovi

no a Blue ma male minus za to, ze neobjednal dobre pocasie

a skoro som zabudol na personal z predajne nahradnych dielov: p. Rolinec, p- Hudec a ta mila pani ktorej meno som zabudol

dufam ze sa potesia aj poharom a nalepkam ktore dostali za ochotu a za to ze nam predali ND za akciove ceny.