ja furt nechapu co je to tahokov ???Cross píše:Tak jsem se na to dneska schvalne dival a je to fakt pridelany jenom na par sroubcich. A myslim, ze pujde od sebe oddelit i ten chromovy ramecek od toho cernyho docela lehce. Aspon teda u me, protoze uz jsem mel ten predek buchnutej.Tomáš píše:Já mám pocit , že vyndal komplet ten černej plast , ale teď si nejsem jistej , jestli ty šrobky nejsou zalitý právě tom černým , navíc je to asi 1 cm tlustý , když tam zbyde jen chrom rámeček asi to bude strašně utopený v kapotě. Další otázka je , jak snadno to jde oddělit od sebe - chromovaná část - černá část , to nevím , nedělal jsem to , ale komplet masku jsem venku měl. Původně jsem měl pod celým tahokov , ale pak se mi to přestalo líbit a nechal jsem ho jen dole .
Hodím sem fotky.- musíte si to zvětšit , ale moc to vidět není , jak sem ty fotky dostat velký ????https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=733
S tim tahokovem se me to libi, asi do toho pujdu. Samozrejme to vyfotim.
Uprava masky (NUBIRA)
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak 
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- Reklama
a co je ten pruh cerny pod znackou lemovany celym spojlerem?
Ty myslíš tu mojí fotku , ona je blbá , teda spíš ona je dobrá , ale nešla misem nacpat a zmenšená je nekvalitní . Ten tahokov mám pod těmi velkými průduchy k chladiči v nárazníku a ten černý pruh je obyčejná samolepící folie , jako otěrová lišta . Skusím ti poslat tu fotku v plný verzi mailem.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Tak tak, plato toho "pletiva" 25x100 cm stoji dve az tri stovky, podle toho jaky chces.PavelZ píše:Tahokov je to "plechovy sejto", co maji v masce vsichni (krome toho, co ma celou masku cernou) misto origos plastovyho cernyho Daewoo mrizkovani.DREAM píše: ja furt nechapu co je to tahokov ???)) ani podle ty fotky..jsem natvrdlej..
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
super..mozna se do toho pustim,zatim odvaznejsim jsem dal popis z daewoo.streetracing.org na portal
- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele: