Zaujimava farba
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Blue Lanos
wow ta je nadhernaaaaa  
   Chcelo by to pofotit p. Krtickove preda len taku tu asi nikto okrem neho nema

http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
no tak toto je paradna farba, no az sa hambim povedat ze krajsia ako moja   

ak mas viac foto posli mi ich na majla a ja ich uverejnim na www.lanosclub.com

jo jo auto mam teprve den takze az bude trosku hezky tak neco vyfotim a poslueMKa Slovensko píše:no tak toto je paradna farba, no az sa hambim povedat ze krajsia ako moja

Škoda Felicia 1.3,40 kW,1995
Ex Daewoo Lanos 1.5 S, r.v.2000,barva 56U - "kemr" :-)
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
taklze to v prvom rade gratulujem, si jeden z mala s takouto farbou, i ked ani moja farba nieje nejako extra rozsirena, ale tvoja je nadherna.
a co sa tyka fotiek len fot aj v zime aj lete, nezabudni na jar a na jesen, nop skratka fot stale, ja hovorim fotiek nikdy nieje dost a potom neskor si povies kurnajs preco som si neodfotil auto vtedy ked...
fakt radim ti fot
PS: a prajem vela kiálometrov najazdenych

a co sa tyka fotiek len fot aj v zime aj lete, nezabudni na jar a na jesen, nop skratka fot stale, ja hovorim fotiek nikdy nieje dost a potom neskor si povies kurnajs preco som si neodfotil auto vtedy ked...
fakt radim ti fot
PS: a prajem vela kiálometrov najazdenych

AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se