Palivovy filter
Moderátor: Blue Lanos
Palivovy filter
Mam dotaz: Hladal som na Lanose palivovy filter, no nasiel som len akusi krabicku, ktora ma dva benzinove vyvody a jede odvzdusnovaci. V mototechne povedali, ze to nie je palivovy filter, lebo v katalogu ho maju valcovity a nevedeli, co to je. Vedel by niekto, co to je?

Daewoo Lanos 1,5 SX 12/97

- Reklama
- Blue Lanos
Palivak najdes pomerne easy otvoris kapotu a presne v strede za motorom pri tej prepazke je valcek a idu do neho dve hadice s napisom fuel  Co to je?
 Co to je?   No predsa paliv. filter
 No predsa paliv. filter  

Rohozky je najlepsie kupit origo na lanos bo univerz. ti budu pasovat pekne na **** Na autofoplnky.sk maju aj na lanosa. Ja som kupoval pred 7 rokmi za 850sk a mam ich ako nove doteraz.
 Na autofoplnky.sk maju aj na lanosa. Ja som kupoval pred 7 rokmi za 850sk a mam ich ako nove doteraz.

Co to je?
 Co to je?   No predsa paliv. filter
 No predsa paliv. filter  
 Rohozky je najlepsie kupit origo na lanos bo univerz. ti budu pasovat pekne na ****
 Na autofoplnky.sk maju aj na lanosa. Ja som kupoval pred 7 rokmi za 850sk a mam ich ako nove doteraz.
 Na autofoplnky.sk maju aj na lanosa. Ja som kupoval pred 7 rokmi za 850sk a mam ich ako nove doteraz.http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G

- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Re: Palivovy filter
jestli je ta krabicka pod autem za nadrzi, tak to je nadobka s aktivnim uhlimigor.ma píše:Mam dotaz: Hladal som na Lanose palivovy filter, no nasiel som len akusi krabicku, ktora ma dva benzinove vyvody a jede odvzdusnovaci. V mototechne povedali, ze to nie je palivovy filter, lebo v katalogu ho maju valcovity a nevedeli, co to je. Vedel by niekto, co to je?

AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 
- Blue Lanos
to je pro pripad nejakej nevolnosti???  

http://www.cardomain.com/id/27101976

Chalani dakujem, aj som si myslel, ze je ta krabicka pod nadrzou akesi odvetranie, a ono to skutocne je. To uhlie neutralizuje benzinovy smrad.
Este dotaz: Kolko asi stoji vodicova clonka na okno a kde ju zohnat, uz ma stve, je pokazena a stale pada na okno, ja som vacsieho vzrastu a potom nic nevidim. Dakujem

Este dotaz: Kolko asi stoji vodicova clonka na okno a kde ju zohnat, uz ma stve, je pokazena a stale pada na okno, ja som vacsieho vzrastu a potom nic nevidim. Dakujem
Daewoo Lanos 1,5 SX 12/97

Co se týče clony, to ti můžu říct úplně přesněigor.ma píše:Chalani dakujem, aj som si myslel, ze je ta krabicka pod nadrzou akesi odvetranie, a ono to skutocne je. To uhlie neutralizuje benzinovy smrad.
 Novou koupíš leda origo...v OPELu nebo Daewoo a chtěj za nich nekřesťanských 600 (možná bez daně)
  Novou koupíš leda origo...v OPELu nebo Daewoo a chtěj za nich nekřesťanských 600 (možná bez daně)   Jediný rozumný co můžeš udělat je omrknout vrakoviště. Já to tak taky udělal a přišla mě na 200
  Jediný rozumný co můžeš udělat je omrknout vrakoviště. Já to tak taky udělal a přišla mě na 200  
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive

to je ranec
 to je ranec