Spotřeba Kalos
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Pre mňa sú amatérske postrehy dôležité. Sama som amatér.Qtinka píše:Dakujem za pekne privitanieUz vas vsetkych sledujem dlhsie - "Charlieho" mam 7 mesiacov - a veeelmi sa mi paci takyto "kec-klub". Dufam ze moje postrehy - aj ked amaterske prispeju do diskusie. Budem sa snazit
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Jee
Jee, konečně někdo s tmavě modrým KalosemQtinka píše:AhojteKonecne som sa zaregistrovala, zdravim fsetkych "kalosakov"
Tmavě modrý 3D Kalos 1.2
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
To byla narazka na me?mipo píše:Neboj sa ničoho a píš, čo ťa napadne ako to robia všetci...Qtinka píše:Dakujem za pekne privitanieUz vas vsetkych sledujem dlhsie - "Charlieho" mam 7 mesiacov - a veeelmi sa mi paci takyto "kec-klub". Dufam ze moje postrehy - aj ked amaterske prispeju do diskusie. Budem sa snazit
AKRI - (byl) Muž z Ria ! Trafená hus zagága:-)))Akri píše:To byla narazka na me? :lol:mipo píše:Neboj sa ničoho a píš, čo ťa napadne ako to robia všetci...Qtinka píše:Dakujem za pekne privitanie :) Uz vas vsetkych sledujem dlhsie - "Charlieho" mam 7 mesiacov - a veeelmi sa mi paci takyto "kec-klub". Dufam ze moje postrehy - aj ked amaterske prispeju do diskusie. Budem sa snazit :D
Re: Jee
Ahoj DwainDvain píše:Jee, konečně někdo s tmavě modrým KalosemQtinka píše:AhojteKonecne som sa zaregistrovala, zdravim fsetkych "kalosakov"
Sice to do řešení spotřeby moc nepatří, ale jsem hrozně rád, že se někomu sportovní modrá líbí. Žes hlasovala v anketě pro sportovní modrou? Nedávno jsem si všiml, že už tam jsou 3 hlasy pro 33U
Jinak spotřebu mám kolem 8 l/100km, ale jezdím převážně městem bez kolon...
KALOS 1,2HB SE Star2 - "Charlie"
Re: 33U rulez
A ten druhý hlas je čí?LD píše:Ten treti hlas byl muj.
Tmavě modrý 3D Kalos 1.2
- schomi
- Kontaktovat uživatele:
Re: 33U rulez
,Dvain píše:A ten druhý hlas je čí?LD píše:Ten treti hlas byl muj.Já jsem nehlasoval...
sry chlapy, ale vtírnu se sem
Ten druhý hlas je můj! na sportovně modrý můžu oči nechat!
Tohleto je můj kalouš!!
Dobrý večer
Za 84 -3
Vracím se k tématu:Spotřeba Kalos 1150 /3 měsíce čip/
Tak v neděli 29 jsem natankoval V-Power 41.82l za 30.1kč a v pondělí jedu okolo a je za 29.5kč
Jinak jsem to sečet a 16 766km za 1252.97l to je 7.47/100km
To jde výhradně na spotřebu nejedu když potřebuji tak to nakrmím a teď jsem už dálku dlouho nejel a i ten vozík tahám takže si nestěžuji!
/Já ještě říkám,že nemám komu a když bych si stěžoval tak by mi to i lidi přáli!
/Tady na fóru třeba ne ale co člověk ví?
Ať nám jezdí a nezlobí
Vracím se k tématu:Spotřeba Kalos 1150 /3 měsíce čip/
Tak v neděli 29 jsem natankoval V-Power 41.82l za 30.1kč a v pondělí jedu okolo a je za 29.5kč
Jinak jsem to sečet a 16 766km za 1252.97l to je 7.47/100km
To jde výhradně na spotřebu nejedu když potřebuji tak to nakrmím a teď jsem už dálku dlouho nejel a i ten vozík tahám takže si nestěžuji!
/Já ještě říkám,že nemám komu a když bych si stěžoval tak by mi to i lidi přáli!
Ať nám jezdí a nezlobí
-
Luboš