http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2005121802
Moderátor: Blue Lanos
Hele , nech si tohoDocent píše:Hm, modré Daewoo Matiz a Chabry, to vypadá na Tomáše.

, četl jsem to podrobně , tu trasu znám moc dobře , ale asi mám v revíru škodnou , nedávno mi říkal kamarád , co jsem dělal , že mě vynesla zatáčka a málem jsem ho sestřelil .... celkem těžko jsem se z toho vykrucoval
  , četl jsem to podrobně , tu trasu znám moc dobře , ale asi mám v revíru škodnou , nedávno mi říkal kamarád , co jsem dělal , že mě vynesla zatáčka a málem jsem ho sestřelil .... celkem těžko jsem se z toho vykrucoval   , jezdí tam asi nějakej magor , kterej má toho samýho Matizka , ale můj má dost specifických úprav , takže stejný být nemůže . Už abych tam měl bílý blinkry všude , zase bude čitelnější. Jinak já si komplexy předjížděním neléčím  a hlavně netroubím , když nemusím .
 , jezdí tam asi nějakej magor , kterej má toho samýho Matizka , ale můj má dost specifických úprav , takže stejný být nemůže . Už abych tam měl bílý blinkry všude , zase bude čitelnější. Jinak já si komplexy předjížděním neléčím  a hlavně netroubím , když nemusím . )
 )| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |