MRKůvBlue Lanos píše:ukaz mi jedneho zhniteho lanosaAnonymous píše:presne tak racer je obycajny zhnity plech a nexia ho v tom nasleduje, lanos sa nema tiez s cim chvalit!Kessler píše: Přesně tak

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
pockej, v te dobe byly jeste ze dreva, takze tam mas maximalne mechmrk píše:no dovol, rok som mal na blatniku holy plech co mi tam opadala farba ked som auto "oprel" ale ani za tu dobu sa hrdza neukazala. hrdzave mam len 2 zimne disky lebo su z roku 1975 +-, ale su takou hrubou vrstvou farby natrete ze som si aj to mozno len domyslel

kolko ste videli skorodovanych lanosov?:)Anonymous píše:som skodovkarAnonymous píše:presne tak racer je obycajny zhnity plech a nexia ho v tom nasleduje, lanos sa nema tiez s cim chvalit!Kessler píše: Přesně tak

FABIA si the best
vsak to byl formrk píše:no dovol, rok som mal na blatniku holy plech co mi tam opadala farba ked som auto "oprel" ale ani za tu dobu sa hrdza neukazala. hrdzave mam len 2 zimne disky lebo su z roku 1975 +-, ale su takou hrubou vrstvou farby natrete ze som si aj to mozno len domyslel

AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 

Myslím, že totéž platí pro Kalose (v USA pod názvem Aveo). Někde jsem četl, že to byl v USA 2. nejprodávanější vůz ve své třídě (v roce 2004?). A zdegenerovaní Američani jsou jedni z nejnáročnějších zákazníků.Zastávám takovej názor, že auto, který moc nevydrží nemá v USA šanci a Leganzu sem v americe viděl celkem často.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |