Ale chtěl bych je vidět na tom autě. Potom se teprve uvidí, jestli mu seknou.... A co se týče těch pneu: já mám AVON ZV a jsem nadmíru spokojen, šípový design a příměs siliky = skvělé sedí v zatáčkách, nepískají a na vodě taky super!!
 Ale chtěl bych je vidět na tom autě. Potom se teprve uvidí, jestli mu seknou.... A co se týče těch pneu: já mám AVON ZV a jsem nadmíru spokojen, šípový design a příměs siliky = skvělé sedí v zatáčkách, nepískají a na vodě taky super!! 
Moderátor: Blue Lanos
 ...ale jenom dve bohuzel
 ...ale jenom dve bohuzel  ...druhy dve Continental Sport Contact a ty nejsou tak dobry
 ...druhy dve Continental Sport Contact a ty nejsou tak dobry  ...Ty Avony jsou fakt super
 ...Ty Avony jsou fakt super  

Jo to jde u spousty jinejch programů taky ale nikde nemaj ty co chci já aby šli nasadit na automilosh píše:pokud hledate, jak svy novy kola "nasadit" na auto, tak staci najet sem www.elektrony.cz, vybrat kolo a pak si spustit ten programek, co je nasadi

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |