,spotřeba tak akurát,jizdní vlastnosti taky fajn.Ale mám sní jeden problém,papá mi olej.Mohli by jste mi poradit co stim?
 ,spotřeba tak akurát,jizdní vlastnosti taky fajn.Ale mám sní jeden problém,papá mi olej.Mohli by jste mi poradit co stim?  [/url][/list][/list][/code][/quote][/u]
 [/url][/list][/list][/code][/quote][/u]Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
 ,spotřeba tak akurát,jizdní vlastnosti taky fajn.Ale mám sní jeden problém,papá mi olej.Mohli by jste mi poradit co stim?
 ,spotřeba tak akurát,jizdní vlastnosti taky fajn.Ale mám sní jeden problém,papá mi olej.Mohli by jste mi poradit co stim?  [/url][/list][/list][/code][/quote][/u]
 [/url][/list][/list][/code][/quote][/u]

Daewoo Matiz I CD LPG
  Daewoo Matiz I CD LPGTest na gufera ventilů :Macek píše:Ale pod autem opravdu nikdy nic neni,jednou mi tata řek když za mnou jel,že když přidám plyn nebo podřadím,že mi to hulí.
 ), jeď normálním stilem , třeba na čtyřku cca 70 a sundej jen nohu z plynu ( jako brzdění motorem) a až klesne rychlost asi na 50 přidej plyn , jakmile to žere vrchem , okamžitě se za tebou objeví modrý oblak ( když to žere hodně je to vidět i v zrcátku. ) Během toho brzdění motorem nejde do spalovacího prostoru palivo a písty si natahají olej kolem dříků ventilů.
 ), jeď normálním stilem , třeba na čtyřku cca 70 a sundej jen nohu z plynu ( jako brzdění motorem) a až klesne rychlost asi na 50 přidej plyn , jakmile to žere vrchem , okamžitě se za tebou objeví modrý oblak ( když to žere hodně je to vidět i v zrcátku. ) Během toho brzdění motorem nejde do spalovacího prostoru palivo a písty si natahají olej kolem dříků ventilů. Tak se zaregistruj , o členky je tady nouzeMacek píše:Rozhodne to prubnu,zatim dík ozvu se jak test dopadl.Mimochodem jsme rodina Nubirek(jenom brácha trhá partu).Tak zatim mnoho štastných kilometrů.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |