, a tak se učím jezdit
 , a tak se učím jezdit   a doposud mi není jasná spotřeba
 a doposud mi není jasná spotřeba  .
 .  Navíc bych potřeboval levně sehnat nebo získat nákres zadní desky, aby mi lidi nečubrněli do kufříku...
  Navíc bych potřeboval levně sehnat nebo získat nákres zadní desky, aby mi lidi nečubrněli do kufříku...Poku to někdo máte, tak prosím, prosím
na adresu: rehacek.tabor@seznam.cz
díky
Moderátor: Blue Lanos
 , a tak se učím jezdit
 , a tak se učím jezdit   a doposud mi není jasná spotřeba
 a doposud mi není jasná spotřeba  .
 .  Navíc bych potřeboval levně sehnat nebo získat nákres zadní desky, aby mi lidi nečubrněli do kufříku...
  Navíc bych potřeboval levně sehnat nebo získat nákres zadní desky, aby mi lidi nečubrněli do kufříku...Jak zbláznilREHACEK píše:Vážení přátelé, tak jsem se také zbláznil.
 ? Naopak, koupil sis pořádný auto, takže jsi naopak dostal rozum, ne
 ? Naopak, koupil sis pořádný auto, takže jsi naopak dostal rozum, ne   ?
 ?pod 5 litrů se dostaneš těžko,počítej tak 5,3 až 6,5 l/100kmREHACEK píše:Tak nevím, jsem s Matískem začátečník. Doteď jsem jezdíval Renaulty 5 1,4, přesto jezdím za 6 litrů. Což se mi zdá stále moc, musím se učit s novou Beruškou zacházet.
Bílý Riki
Rozhodně se musíš naučit jezdit a NEVYŘAZUJ když pojedeš z kopce naopak nech tam rychlost nebo když je dostatečně prudký kopec klidně podřaď a nauč se dojíždět do křižovatky se stále zařazenným kvaltem a brzdit podřazovánímREHACEK píše:Tak nevím, jsem s Matískem začátečník. Doteď jsem jezdíval Renaulty 5 1,4, přesto jezdím za 6 litrů. Což se mi zdá stále moc, musím se učit s novou Beruškou zacházet.
Bílý Riki

Taky je teď pořád zima jak v ruským filmu... V létě to bude lepší, já mám teď spotřebu kolem 6,3, v srpnu jsem byl na dovolené na Slovensku za 4,5REHACEK píše:přesto jezdím za 6 litrů.
 .
 . .
 .Běžným ježděním ne. Stylem Economy Rallye určitě. Můj rekord je 3.56l/100km na 120km trase ve zvlněném terénu s průměrem asi 55 km/h. Dlouhodobě jezdím za 5.7 asi.V.Brousek píše:pod 5 litrů se dostaneš těžko,počítej tak 5,3 až 6,5 l/100km
Docent píše:V létě to bude lepší, já mám teď spotřebu kolem 6,3, v srpnu jsem byl na dovolené na Slovensku za 4,5.
Co to tam v tej ceskej zemi mate za benzin... asi nejaky vodnaty...u nas je husty ako med,preto je ta spotreba nizsia...petrm píše:Já měl na slovensku spotřebu s Lanosem 5,2 l a v čechách nejsem schopen dostat se pod 8 l

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |